Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 29 septembar 2009 15:50

Velika proslava u seoskom imanju ponovo je zbližila učesnike rijaliti programa!

 

 

 

 

 

Posle burne svađe između Nigora i Nikole, strasti u "Farmi" su se malo smirile. Takmičari su ponovo veseli i zajedno rade na imanju, koje je njihov dom naredna dva i po meseca. Jutro im je već ustaljeno ... buđenje, muža krava i doručak. Međutim, desila se svađa i među ženama. Čini se da su sve žene u kući protiv Viktorije. Sada je Big mama gazdarica i to nekim osobama uopšte ne odgovara.

 

 

 

Nova gazdarica je dobila i svoje sluge - Boško i Viktoriju, koji su se dobrovoljno prijavili za tu ulogu. Saša Ćurčić posle napravljenog kafića nije prestao sa svojom kreativnošću, pa je u radionici napravio sebi sobu za odmor. Veče je proteklo veselo jer su farmeri dobili prase i jagnje, te su se svi lepo počastili, sem Boška koji je za to vreme spavao u štali. Olja i Maja su posle večere otišle na spavanje, pa su to vreme iskoristile za ogovaranje farmera, pogotovo Tome.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

JELENA MARIC said:

FARMA
IMA LI NEKOG
01. 11. 2009

JELENA MARIC said:

FARMA
farma je super.maja nikolic je glupa,a sandra je super.
01. 11. 2009

Kolani said:

...
baš tako...zato su dobili i jagnje...
30. 09. 2009

victor said:

...
sta je prase za tolike ljude
29. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop