ponedeljak, 20 decembar 2010 16:07

Posle Ekrema, i Zoran Pejić dobilo poslednju opomenu pred diskvalifikaciju!

 

 

 

Zoran Pejić Peja i Katarina Živković opomenuti su zbog kršenja pravila "Farme". Najpre je Peja pokušao da se našali i čitao pismo Zadruge na neozbiljan način, što se nije svidelo producentima. U roku od nekoliko minuta stiglo je sledeće pismo sa kaznom:

 

 


- Zbog nepoštovanja Zadruge i zloupotrebe pisama, Peja neka odmah spakuje stvari i ode u štalu, gde će biti sve dok ne odlučimo šta ćemo učiniti sa njim. Za Peju će važiti ista pravila kao za farmere u izolaciji. Sme da komunicira samo sa gazdom, i sme da napušta štalu samo kada mora do toaleta
- poručila je Zadruga. Usledilo je i novo obaveštenje da je Katarina Živković opomenuta zbog šaputanja. Ukoliko njih dvoje ponove ove prekršaje, biće automatski izbačeni.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma i Farma Forum

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (27)add comment
 1 2 3

Ejs said:

...
KATARINA POMERA USNE BEZ TONA, KAO DA JE GLUHO NEMA OD KAKO SE VRATILA PONOVO NA FARMU I BRATE TOLERISALI STE JOJ MNOGO A TEK ŠTO JE UNELA VESTI SA SPOLJNOG SVETA ODAVNO JE TREBALO DA JE NAJURITE SA FARME....LENJIVICA NAJVEĆA...
20. 12. 2010

Dragan Mirkovic said:

...
Gogo kraljice! :)
20. 12. 2010

srbin said:

!!!
Bravo Gogo! Izbacite g***ara nepismenog, ili udarite dobro po dzepu, to ce da ga zaboli. On sanja da pobedi naseg domacina MARJANA i nas ponos JOVANU!
20. 12. 2010

minotaur said:

...
ma nabijem producente na qrac,katarina vec dva meseca prica informacije izvana koje je pokupila..pa joj niko nista ne govori i sad kao da je malo opomenu..
ne kenjajte vise smradovi i slepac vidi da ne vaze ista pravila za sve,zivi dokaz su onaj p***rcina Boki i Vendin koji rade sta hoce..
mrs pink u p.m.
20. 12. 2010

23 said:

grrr
jedite g***a svi
20. 12. 2010

ruma987 said:

...
Gogo, svaka ti je zlatna!
20. 12. 2010

Goga said:

...
Kaća je zbog mnogih stvari već odavno trebala da leti napolje, tj. nije trebala biti vraćena uopšte ponovo na Farmu.
A što se tiče Peje, pa neka j**ena zadruga malo počne kažnjavati onog monstruma gladnog eura Ekrema, pa onda može i Peju ili nekog drugog. Ovaj smrad iz jamerike zasmradio je celu Farmu, svojom ružnoćom, prljavštinom, lenjošću, samoživošću, mržnjom prema našem narodu. Ma mrš u Albaniju skote jedan.
20. 12. 2010
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop