ponedeljak, 06 maj 2013 20:57

Imanje u Lisoviću postalo bogatije za tri nova-stara učesnika!

 

 

Veoma uzbudljivo veče na "Farmi"! Dvoje izbačenih farmera se vratilo, a ušla je i jedna nova ukućanka. Odlukom gledalaca na imanje u Lisoviću su ponovo kročili pevač Era Ojdanić i glumica Gordana Bjelica. Ali, to nije bio kraj iznenađenjima - stigla je i Bebi Dol!

 

 

Bebi Dol je pohvalila Zoricu Marković i dodala da joj se sviđaju njeni maniri. Pop pevačica je istakla da na "Farmi" želi da peva i da se raduje druženju sa magarencetom. Još je dodala da su momci nepristojni i da nije kulturno što su vređali Sašku Karan, bez obzira na njeno ponašanje.

Sve najnovi vesti o "Farmi" pronađite na sajtu Farma Srbija


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (9)add comment

VENDI said:

...
ŠTA REĆI A NE ZAPLAKATI
07. 05. 2013

LADY GAGA said:

za dzordz-i-na
BEBICI ĆEMO DA UDELIMO DZORDZ-I-NA DA GA JAŠE I TIMARI
07. 05. 2013

srb4ever said:

...
ZBOG JUČERAŠNJIH IZJAVA POVODOM SRPSKE SLAVE, MUSLIMANA NAPOLJE PROTERATI PODHITNO SA FARME A I IZ SRBIJE A PRE TOGA GA DOBRO NALUPATI PIČČKA LI MU MATERINA SMRDLJIVA A I ONOG DRUGOG MLATIŠUMASTOG, JEBBEM LI MU MAJKU U PIČKU KO IH DOVEDE U NAŠU ZEMLJU, DABOGDA IM OVO ZADNJI ĐURĐEVDAN ŠTO DOČEKALI USTA IH BALIJSKA JEBBEM! TO JE BAŠ ONO: "NA'HRANIŠ PCA PA DA TE UJEDE"
07. 05. 2013

... said:

...
Bebi nije losa osoba, ali je sva pogubljena, kao da je pala sa Marsa. Era i glumica su sada u vezi, nahvatali su ih novinari da se ljube u kolima. On je pun kao brod, pa je verovatno zato sa njim. Sta bi je drugo privuklo?
07. 05. 2013

dzordz-i-no said:

GLUMICI DATI MAGARCA ,BEBI DATI NEKI DRUGI POSAO
TO BI BILO ZANIMLJIVIJE...
07. 05. 2013

m.i m. said:

...
...kakva je to glupost vracanje farmera?...glupost...a bebi dol nije mesto tamo,al valjda i njoj bitan honorar...farmeri ne razumiju osobe kao sto je bebi
07. 05. 2013

srb4ever said:

...
ovu beogradsko smeće što poslali da smara sav narod treba se navede onaj magarac da je jebbe ali ne u tu šmuljavu smrdljivu piččku nego u dupe, e u dupe dabome da joj sve čmar razdrnda, usta je jebbem lipcana, govvno beogradsko!
06. 05. 2013

dzordz-i-no said:

...
OPET OVA GOCA FOLERKA I ERA GOVEDO....A BEBI JE MORALA ,ONA JE ZADUZENA ZA MAGARCE.....
06. 05. 2013

GOCA said:

...
JAO OPET ERA MATORA DŽUKELA I MANIJAK,STRAŠNO
06. 05. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop