nedelja, 08 septembar 2013 19:17

Najstarija farmerka otišla iz Lisovića po preporuci lekara.

 

Milica Ostojić, poznatija kao Mica Trofrtaljka, napustila je rijaliti šou "Farma". Iako je ona bila protiv toga, lekari su procenili da je njeno zdravstveno stanje veoma osetljivo i da bi bilo dosta rizično da nastavi boravak na imanju. Zbog toga je pevačica napustila imanje u Lisoviću i vratila se kući.

 

Inače, zdravstveni problemi Mice Trofrtaljke počeli su još prve večeri. Nakon nekoliko dana na imanju joj je pozlilo, pa je produkcija zvala hitnu pomoć. Još tada je njihova preporuka bila da se farmerka pusti kući, ali je Mica plakala i nije htela ni da čuje za to. Zbog toga su je odmah oslobodili svih poslova, kao i obaveze da uveče ustaje i čita pisma kao gazdarica.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

VENDI said:

...
kad sam pročitala da je bakuta mica tro frtaljka izašla sa farme momentalno mi krenuše suze niz lice i iz moje male čupave.suze veličine t(p)eniske loptice ronim ne mogu da ih zaustavim.naplakala sam tri kofe suza a moja mala čupava je ispiškila šest kofa od tuge.
09. 09. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop