subota, 12 oktobar 2013 09:00

Pčelar iz Kupinova pobegao sa imanja, zbog čega je automatski izbačen!

 

 

Najkontravezniji učesnik ove sezone "Farme" Miki Đuričić je sinoć diskvalifikovan! On je dok je trajala žurka prekršio najstrožije pravilo farme "da se ograđeno imanje ne sme napuštati i da za takav postupak farmer mora biti izbačen iz rijalitija", pa ga je produkcija izbacila po hitnom postupku! Pčelar iz Kupinova je namerno prkršio pravilo, da bi bio diskvalifikovan.


Ubrzo je stiglo pismo od Zadruge u kojem je Mikiju naređeno da se odmah spakuje i napusti imanje. Produkcija je najavila da će pokrenuti sve zakonske mere protiv Mikija zbog kršenja ugovora. Tako će ovaj farmer morati da Pinku nadoknadi novac koji je unapred uzeo za svoj honorar, pod pretpostavkom da ga nije već potrošio.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

KOBAC said:

...
KAD IZBACIŠE OVOG RETARDA MIKIJA POMISLIH JEDNA BUDALA MANJE,A ONI UBACIŠE EKREMA I ONO ISPADE JEDNA BUDALA VIŠE NA FARMI 5.
13. 10. 2013

Jelena N said:

...
crnogorac je kulira stalno,stavio joj do znanja da neće sa njom direktno.Ima verenicu.Neodustaje kyrvica,stalno se uvija oko njega,mazi ga,trči za njim,udavi ga.Kakav ološ,mrzim ovakve ljude,dno dna.
12. 10. 2013

ROKI said:

...
I NEKOG POTENTNOG FRAJERA ZA MARIJANU I SARU.
12. 10. 2013

ROKI said:

...
UBACITE ORO I AVU DA ZAJASU EKREMA
12. 10. 2013

BADZA said:

...
JOS JEDAN PROPALI TIP.....KOCKA JE KAO DROGA. PITAM SE KO JE SLEDECI PROPALITET KOJI JOS UVEK BORAVI NA FARMI?
12. 10. 2013

posmatrac said:

...
nema veceg g***a od njega!
12. 10. 2013

JELENA G. said:

...
DEBELA STOKA JE UZELA PARE UNAPRED DA BI VRATIO KOCKARSKE DUGOVE I SAD MOŽETE SAMO DA MU GA PODUVATE AKO VAM DOZVOLI.DEBELI JE GOWNO I SMRAD
12. 10. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop