subota, 03 mart 2018 16:49

alt

Osvojio satiričnu Zlatnu malinu kao najgori film godine


Film "Emoji Movie", animirana komedija u 3D formatu, osvojio je satiričnu Zlatnu malinu kao najgori film godine, saopštila je fondacija Zlatna malina, koja tradicionalno dodeljuje nagrade za najgora ostvarenja dan pre svečane dodele Oskara, javila je agencija AP.

Fondacija je dodala da je taj film najgori animirani film za 38 godina postojanja Zlatnih malina, koje parodiraju Oskare, nagrade američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.

"Emoji Movie" je bacio senku na velikog favorita za tu nezahvalnu nagradu. Favorit sa najviše nominacija je bio film "Transformersi - Poslednji vitez".

"Film 'Emoji Movie' je holivudski reciklirani otpad i na toksičnom je nivou zbog nedostatka originalnosti", dodaje se u saopštenju fondacije, čiji je moto ovogodišnje dodele "Kako zaštiti čovečanstvo od toksičnog otpada".

Taj film je dobio četiri od deset Zlatnih malina koja se dodeljuju svake godine. Takođe je nagrađen u kategoriji najgoreg scenarija, najgore režije i najgore ekranizacije.

Tom Kruz je osvojio satiričnu titulu najgoreg glumca godine za ulogu u filmu "The Mummy" (Mumija). Kruz koji nije dobio nijednog Oskara posle tri nominacije, dobio je dve Zlatne maline u karijeri. On i Bred Pit su dobili Zlatnu malinu za najgori glumački par 1994. godine, za uloge u filmu "Intervju s vampirom".

Teri Taljer je ponela titulu najgore glumice za film "Boo 2! A Madea Halloween", dok je Kim Bejsinger dobila Zlatnu malinu za najgoru žensku sporednu ulogu u filmu "Pedeset nijansi mračnije".

Mel Gibson, koji je već dobitnik satirične nagrade, ove godine je osvojio Zlatnu malinu za najgoru mušku ulogu u filmu "Daddy's Home 2".

Film "Baywatch" osvojio je prvu specijalnu nagradu "Truli paradajz" (Special Rotten Tomatoes Award). Ta nagrada se dodeljuje najgorem ostvarenju onlajn ankete sprovedene na sajtu Rotten Tomatoes.

Pobednici, koji obično ne dođu na ceremoniju dodele, dobijaju skulpturicu zlatno-žute maline koja košta 4,79 dolara.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop