sreda, 22 decembar 2010 16:19

Ekrem Jevrić se toliko zaljubio u Vesnu Vukelić da joj je ljubio stopala posle žurke!

 

 

 

 

Kako stvari stoje, Ekrem Jevrić zaista je odlepio za Vesnom Vukelić Vendi! Prvo joj je češljao kosu, a na poslednjoj žurci u utorak uveče, čučnuo je pored njenog kreveta i lizao i ljubio joj stopala! Šta li će reći Igbala na sve to?!

 

 


Po završetku žurke, Ekrem i Vendi su otišli u spavaću sobu. Ekrem je Vendi masirao i ljubio stopala i ruke. Pošto je završio sa masažom, Ekrem je ušuškao Vendi i spomenuo joj da sutra ignoriše Proku kada bude budio farmere. Na kraju večeri je Ekrem rekao Vendi da se zaljubio u nju, ali da više voli Igbalu.

 

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (47)add comment
‹ First  < 1 2 3 4 5

Aleksandar Ilić said:

...
Najzad da je Farma postala Farma ljubavi i čovekoljublja!
22. 12. 2010

Mita šampita said:

...
Ajde ajde,šta se folirate,kao da vi niste nikad lizali nečija stopala.Ja to devojci radim stalno i uživanje je.Ekrem do pobede!!!
22. 12. 2010

Malena 011 said:

...
joj uzas meni je pripala muka...
22. 12. 2010

vojav said:

...
Lizao bi on i dupe i producentu i zeljku i bilo kome zarad para.A sad onaj ko ga podrzava i ko ga je doveo ovde nek vidi zasta glasa i nek ga dovede kuci bar na jedan dan, da mu obrise cipele krpom za sudje,saspe sline u tanjir,pokrade cigare,polize dupe i sta vec,intelektualno zatupi celu familiju itd.Da ima zakona u ovoj drzavi on bi odavno bio na psihijatriji zajedno sa onim ko mu je omogucio ucesce u ovome.
22. 12. 2010

denis said:

...
pink je uzeo dosta para na ekremu i sad mogu slobodno da ga izbace jer su nacinalisti pravi j**em vam televiziju i rod sad vas neko treba da pobjedi da nije bilo ekreme niko i ne bi gledo farmu zato ekreme do pobjede svi glasaju za tebe
22. 12. 2010

zokapa said:

...
JAKE LJUBAVI VENDI I KACA FUFE FUJ FUJ FUJ
22. 12. 2010

Mita šampita said:

...
Kakav je to car!Ekrem do pobede.Hahahha,slatko sam se nasmejao kad sam ovo gledao.
22. 12. 2010
‹ First  < 1 2 3 4 5

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop