sreda, 22 decembar 2010 16:19

Ekrem Jevrić se toliko zaljubio u Vesnu Vukelić da joj je ljubio stopala posle žurke!

 

 

 

 

Kako stvari stoje, Ekrem Jevrić zaista je odlepio za Vesnom Vukelić Vendi! Prvo joj je češljao kosu, a na poslednjoj žurci u utorak uveče, čučnuo je pored njenog kreveta i lizao i ljubio joj stopala! Šta li će reći Igbala na sve to?!

 

 


Po završetku žurke, Ekrem i Vendi su otišli u spavaću sobu. Ekrem je Vendi masirao i ljubio stopala i ruke. Pošto je završio sa masažom, Ekrem je ušuškao Vendi i spomenuo joj da sutra ignoriše Proku kada bude budio farmere. Na kraju večeri je Ekrem rekao Vendi da se zaljubio u nju, ali da više voli Igbalu.

 

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (47)add comment
 < 1 2 3 4 5 > 

zaboravi said:

...
... Ekrem ... ne verujem ... :( lečenje ... verujem ... ;)
22. 12. 2010

ine za aleta. said:

...
Na ovo su ga naveli neki gusinjani koji su mislili dace da zarade na njega.Pravili su koncert u Njujorku i imali sedam gosti u salu.Nema ova dovna Ekrema nikoga pa da j**e majku onima sto su mu manazderi i onima stosu mu pravili taj snimak za ju tub.Trebalobi ta g***a naci i sa njima se obracunati.
Ekrem je poznat kao budala ne samo u Njujorku nego i sire.Sada zahvaljujuci tima g*****a koji ga stavise na ju tub cio svijet zna da postoji jedna budala iz Crne Gore Plav koja se zove Ekrem Jevric.Ko glasa za ovu budalu pravi probleme toj jadnoj zeni i djeci koja nijesu mogla da biraju oca i majku.
22. 12. 2010

ale said:

...
Ako mu je ova zena normalna i ako ima karakter ne treba daga primi ukuci.Kako je pocenio porodicu,ovo traje gotovo tri meseca.I ako dobije neku nagradu ova prostitutka ce uzeti veci dio.Dali je ova zivotinja Ekrema imala nekog damu zabrani ovo ili su ga na ovo naveli oni olosi koje uporno pozdravlja.
Ova zivotinja jos ni jednom nije pozdravila majku,sestre,bracu i familiju Jevric.Daliste svi ovolike budale iz Plava neznam.Znam davas ovaj debil obruka.
22. 12. 2010

Maki33 said:

...
Pa neka glasa Srbija za ovog debila i neka pokaže na koje je grane spala.
22. 12. 2010

Modesty said:

...
STRASNO!!!!!! SRAM GA BILO, ZENA I DECA SVE TO GLEDAJU UZAS !!!!SROZAO SE NA DNO !!!! NAPOLJEEEEEEE
22. 12. 2010

MIU MIU said:

...
Stvarno,svaka mu cast,mogu da zamislim kako mirisu neprana,farmerska stopala jedne kafanske pevaljke,pa takve kao ona izgledaju prljavo i kad su ciste.
22. 12. 2010

Kolenovic said:

...
Ekreme niko inista g***o od g****a smradu stoko docices ti svinjo dje treba ne glasajte ovo g***o sto nam obraz prlja.
22. 12. 2010

lunica said:

...
Samo mentol i retardiran čovek kao što je Ekrem može lizat stopala ovoj opajdari koja nije ništa bolja od njega,samo me zanima koliko puta u ova tri meseca je oprala stopala i ušla u kupatilo,fuj,bljak jer ovo nije dobro za želudac!
22. 12. 2010

borko said:

...
Ali je zeznula Kamila Baneta srozala ga skroz izgubi on glasace
22. 12. 2010

Cobe said:

...
Meni su isto lizali stopala na Farmu i to je odlićno iskustvo bilo.Farma ljubavi i stopaloljublja!
22. 12. 2010

Aleksandar Ilić said:

...
Najzad da je Farma postala Farma ljubavi i čovekoljublja!
22. 12. 2010

Mita šampita said:

...
Ajde ajde,šta se folirate,kao da vi niste nikad lizali nečija stopala.Ja to devojci radim stalno i uživanje je.Ekrem do pobede!!!
22. 12. 2010

Malena 011 said:

...
joj uzas meni je pripala muka...
22. 12. 2010

vojav said:

...
Lizao bi on i dupe i producentu i zeljku i bilo kome zarad para.A sad onaj ko ga podrzava i ko ga je doveo ovde nek vidi zasta glasa i nek ga dovede kuci bar na jedan dan, da mu obrise cipele krpom za sudje,saspe sline u tanjir,pokrade cigare,polize dupe i sta vec,intelektualno zatupi celu familiju itd.Da ima zakona u ovoj drzavi on bi odavno bio na psihijatriji zajedno sa onim ko mu je omogucio ucesce u ovome.
22. 12. 2010

denis said:

...
pink je uzeo dosta para na ekremu i sad mogu slobodno da ga izbace jer su nacinalisti pravi j**em vam televiziju i rod sad vas neko treba da pobjedi da nije bilo ekreme niko i ne bi gledo farmu zato ekreme do pobjede svi glasaju za tebe
22. 12. 2010

zokapa said:

...
JAKE LJUBAVI VENDI I KACA FUFE FUJ FUJ FUJ
22. 12. 2010

Mita šampita said:

...
Kakav je to car!Ekrem do pobede.Hahahha,slatko sam se nasmejao kad sam ovo gledao.
22. 12. 2010
 < 1 2 3 4 5 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop