petak, 21 januar 2011 21:23

Jedan od osmorice nominovanih neće dočekati da uživo vidi "Dvor".

 

 

 

 

Prilikom poslednjih nominacija pred useljenje na "Dvor" došlo je do nominovanja čak osmorice takmičara. Učesnici koji su imali najviše glasova su Đus, Igor Kostić, Nemanja Nikolić, Danijel Pavlović, Dejan Cukić, Ćemo, Fiko i Joca Stefanović. Jedan od njih neće dočekati sledeću fazu rijalitija i neće videti novi objekat koji TV Pink pravi posebno za ovaj šou.

 

 

 

Pored svih ženskih učesnika u nastavak rijalitija idu i četvorica muških koji su izbegli nominaciju. To su Denis Boneštaj, Dejan Milićević, Predrag Brzaković i Stojan. Sami takmičari prilikom nominacije se nisu mnogo trudili oko navođenja razloga, ali to je zbog toga što se nisu ni dovoljno upoznali , pa najveće zanimljivosti možemo tek da očekujemo.

 

 

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (23)add comment
 1 2 3 > 

hadzo said:

...
na dvoru ko ne dobije koga za j******u ispada a ulaze novi da se oprobaju.ovde nema baš ništa zanimljivo,tako je zamišljen da se ne može ništa ni dešavati.čija li je samo ideja dvora,jadni Mitrović se već razbolio,,,,,,,,,,,,,,
30. 01. 2011

ej said:

...
vratite Farmu
22. 01. 2011

Stojadin said:

...
Bebi do pobede!!!
Leo, dabogda te oprcao Dejan Milicevic! Smaras s njim!
22. 01. 2011

MAJ@ said:

...
Dosada nad dosadama..prebaujem kanal kad ih vidim
22. 01. 2011

Goga-Pančevo said:

...
LEO nije Dejan Milićević "neka p***rčina", on jeste p***rčina, samo ne znam da li u vezama izigrava muško ili žensko. Inače ovo što oni zovu dvor, je katastrofa.
Mislim da su i Mitrović i Popović definitivno pukli po pitanju zarade. Nadam se da su se svi konačno opametili i da neće dati ni cvonjak ovoj mafiji za glasanje.
22. 01. 2011

Brana said:

...
Ovaj Dvor je predosadan ! Dejan Milicevic je prepotentan , Stojan ,isti Ekrem , kao da je predavac seksualnog vaspitanja...Joca ,decak koji treba da svasta nauci od Urse ...itd...
22. 01. 2011

heh said:

...
Propade vam dvor načisto,niko vam ne gleda a kamoli da glasa.
Tako vam je to kada nameštate glasanje...na happy nema uticaja Popovića i njegovih Grand gluposti i zato se gledaju PAROVI kad nema šta bolje.
Pogotovo u kasnim noćnim satima.
22. 01. 2011

Lolica said:

...
DANIJEL JE DIVAN DECHKO,MULTITALENTOVAN - I PEVACH I KOMPOZITIOR I PIJANISTA...nazalost mora da se bori sa mnogima koji mu nisu ni do kolena...ipak,verujem u njegov uspeh.NAPRED DANIJELE!
22. 01. 2011

lili said:

...
Vratite FARMU interesantnija je.
22. 01. 2011

MilicaKV said:

...
Vidi ovih pacenika sto prodaju svoj licni zivot zbog parica Zeljke Mitrovica.
22. 01. 2011
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop