ponedeljak, 29 januar 2018 10:09

alt

Nakon dvanaest godina snima se nova verzijaTelevizijska mreža CW naručila je izradu pilot epizode nove verzije nekada popularne serije "Čari" (Charmed), koja se emitovala od 1998. do 2006. godine i imala osam sezona.

Šenon Doerti, Alisa Milano i Holi Mari Kombs u originalnoj seriji su igrale tri sestre, poznate kao "Začarane", inače najmoćnije dobre veštice svih vremena koje svoju "Moć trojstva" koriste da bi štitile nedužne od zlih bića.

Od treće sezone Šenon je napustila seriju, a njeno mesto je zauzela Rouz Mekgovan.

Dvanaest godina nakon završetka serije, snimaće se nova verzija. U ulogama sestara Halivel naći će se nove mlade glumice, a sama priča će dobiti određen feministički ugao.

U zvaničnoj najavi se navodi da će se tri sestre boriti protiv svakojakih zlih sila.

"U ovoj zabavnoj feminističkoj verziji originalne serije u centru pažnje su tri sestre, studentkinje na koledžu, koje otkrivaju da su veštice. Između borbe sa natprirodnim bićima i demonima, rušenja patrijarhalnih pravila i porodičnih veza i odnosa, veštičijem poslu nikad kraja", prokomentarisale su svoj novi projekat producentkinje nove serije Dženi Urman, Džesika O'Tul i Ejmi Rardin.Autor: B92


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy