petak, 25 februar 2011 19:51

Saša Ćurčić otkrio u "Parovima" da folk zvezdu vara muž Slobodan Živojinović!

 

 

 

Đani Ćurčić ne prestaje da otkriva detalje iz života javnih ličnosti. Kada je na žurci čuo pesmu "Sanjam" Lepe Brene, odmah je razvezao priču o njenoj intimi. Đani je pred kamerama otkrio da folk pevačicu vara muž Slobodan Živojinović!
- Brena je postala popularna, ali ne znam kako je došla do slave. Nju je Boba varao na svakom koraku - izjavio je Ćurčić.

 

 

 

Lepa Brena nije želela da komentariše ovu izjavu. Listu "Alo" je rečeno u njenoj pres službi da neće davati nikakve izjave do aprila, dok ne snimi novi album.
- Nemamo komentar. Lepa Brena do aprila neće davati nikakve izjave - saopšteno je iz PR službe.

 

Najnovije vesti u vezi možete naći na sajtu Parovi


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (25)add comment
 1 2 3 > 

feniks said:

boba vara brenu
[to dalje od takvih ljudi to bolje.
07. 03. 2011

Je BAC said:

Cuco bre
Bravo kako sve znate ali OTPOSLE,znaju svi kose skime PEGLA u momzavicaju ali normalnobez dokaza.Ako je tacno treba da se to potvrdi a ne da bude Tla baba lan da joj prodje dan.
Istilna ili ne istina st aima mi od toga osim zelje o pljuvanju po svima i svakome.
01. 03. 2011

putnica said:

...
PA NORMALNO DA BRENA NEMA KOMENTAR. ONA,COLA I CECA SU PRAVE,AUTENTICNE ZVEZDE. NE SPUSTAJU SE NA TAJ NIVO I U TOME I JESTA NJIHOVA VELICINA. POSTOJE NEKE ZVEZDICE,POPUT KARLEUSE I SLICNIH,UMISLJENE ZVEZDE,KOJE PLJUJU PO DRUGIMA. A O CURCICU JE SVAKI KOMENTAR SUVISAN
28. 02. 2011

AANAA said:

...
BITNO DA VODITE RAČUNA O BRENINOM ŽIVOTU!
PA ONA JE NAJLEPŠE ŠTO JE SRBIJA IKADA IMALA.
28. 02. 2011

AANA said:

...
KAMO SREĆE DA JE VIŠE ŽENA KAKO ŠTO JE BRENA!
A TI ĆURČIĆU IDI KUĆI NEŠTO URADI PAMETNO U SVOM ŽIVOTU BAREM JEDNOM...POKRIJ SE UŠIMA!
28. 02. 2011

lili said:

...
nit ste ih sastavljalji ,a ako vjerujete u boga to je smrtni grijeh što znači ne rastavljati,kako vjerujete u boga pravoslavci,čast pravim pravoslavcima vi novi u vjer katolici muslimani bože sačuvaj sram vas bilo
28. 02. 2011

Zaza said:

...
Ko jos pridaje znacaj onome sto Curcic izgovori?A lesinari iz redakcije lista Alo odmah pozvali da provjere.Kvazinovinari i alapace tipa Dragane Tripic.Fuj!
27. 02. 2011

Mica said:

...
Ja sam cula iz pouzdanih izvora da su Brena i Keba u kombinaciji vec godinama i da je to javna tajna
26. 02. 2011

jaca said:

...
brena je brena prava pevacica,ima hitova i narodna je zena nijedna se pjevacica ne moze porediti sa njom ove sve nove sto su na estradi nemaju veze sa vezom o pjevanju,a novinari moraju iymisljati nesto i pisati da bi prodali novine
26. 02. 2011

konobar said:

...
ajjoj, brena jeste bila najpopularnija ali nikad niti je imala glas niti pjesme nit ona zna pjevati i neznam samo zasto se u zadnje vrijeme nadima kad i ona zna da je njeno vrijeme davno proslo a za bobu , pa samo ona nezna zato ili se pravi da nezna...
26. 02. 2011
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop