petak, 25 oktobar 2013 14:02

Voditeljka "Prve" se podvrgla tretmanu koji je imala i Kim Kadrašijan!

 

Voditeljka "Prve" televizije Aleksandra Gudelj podvrgnula se tretmanu lepote vlastitom krvlju, isto kao i rialiti zvezda Kim Kardašijan u martu ove godine. Interesantno je da su i Aleksandra i Kim taj tretman uradile u vreme trudnoće (Aleksandra Gudelj čeka drugo dete), i to je jedini tretman koji trudnice mogu raditi, naravno u dogovoru sa lekarom. Lepa prezenterka LOTO-a je fotografije iz ordinacije objavila na twitteru.
- Vampirski tretman za anđeosko lice! – napisala je Aleksandra na svom Tviter nalogu, uz fotografije tokom tretmana i po završetku, sa svojom doktorkom Anicom Jevremović.

 

Aleksandra se zapravo podvrgla jednostavnom i bezbolnom PRP tretmanu, poznatom i kao vampirski tretman, jer se koristi vlastita krv koja se ubrizgava u lice. Ovim tretmanom se poboljšava tekstura i kvalitet kože. Koža postaje blistavija, smanjuju se bore ili potpuno nestaju, a tamni kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi. Odlični rezultati se postižu i kod rešavanja problema strija i ožiljaka, a takođe i u rejuvenaciji šaka. Tretman je potpuno bezbolan, traje oko sat vremena i posle njega se pacijenti nesmetano mogu vratiti svojim dnevnim aktivnostima.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop