subota, 09 novembar 2013 13:24

Izbačeni farmer poslao devojci poruku preko Goce Božinovske!


Andrija Marković Aki rešio je da raskine vezu sa Sarom Trajanović! On je svojoj devojci poručio da se smiri ili da ga više ne pominje i to sve joj je prenela Goca Božinovska, koja je u petak bila gošća na žurki. Pevačica je prenela misici Akijevu poruku, a pretpostavlja se da je razlog za njegov bes to što Sara ponovo sve više vremena provodi sa Ivanom Marinkovićem, koji je čak uspeo da joj se uvuče u krevet!
- Zamolio me je da ti kažem da se normalizuješ, ili to ili da više ne spominješ njegovo ime - rekla joj je Goca.

 

Sara je emotivno reagovala i rekla Goci svoju poruku za Akija:

- Ako možete, recite mu da mi je mnogo teško i da dajem sve od sebe i to je sve u vezi sa Ivanom. Recite mu da se zaista trudim i da ću ga ispoštovati do kraja. Bila sam srećna jer sam mislila da će doći. Živim od petka do petka.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

vesna irvasova said:

za dzordz-i-na
DZORDZ-I-NO,JECA ČEKA TEBE DA UĐEŠ NA FARMU DA JE IZ.J.EBEŠ
16. 11. 2013

dzordz-i-no said:

cekacu ga dok mi p***a ne posedi
Molim da se ubaci neko na farmu da kaze Jeleni G.da odj**e Micu i Ivana jer je baka jako ljuta...mislim stvarno kakav je to nacin da se scenario menja kada je Sarita upala joj kita u pitanju a Jeca luta ki gluva kucka od nemila do nedraga....SRAM VAS BILO...i napadose je za slag a Cupo nije ni zavrsio seks jer je skino gace na kraju seksa...SUZANA kuja napolje,slag su joj pojeli Boris i ostali da ne bi napravila tortu koja ce izgledati da ima tri sprata...JECA BRE DA POBEDI ,DOK OLOS KRVLJA I STEKA ONA JE BILA VISE GLADNA I ZEDNA OD OSTALIH A KOLKO VIDEH NIJE BILA NI j**eNA....
09. 11. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop