sreda, 31 januar 2018 09:04

alt

Pesimista za budućnost rukometa u Srbiji


Legendarni jugoslovenski rukometaš Veselin Vujović pesimista je u pogledu na budućnost ovog sporta u Srbiji i rekao je da je biti selektor "orlova" prava - kazna

Vujović je poslednjih godina selektor Slovenije, pa sa distance ocenjuje da je srpski rukomet blato iz kojeg nema izlaska.

- Dolazite u nešto što je toliko umlaćeno, isprljano, da vi ne možete to blato sprati. Pametan sačeka da se to blato osuši, pa ga sastruže. Niko više nije svestan šta je kriterijum da neko bude selektor. Postati selektor kod nas u ovom trenutku je više kazna nego čast i privilegija - rekao je Vujović za Radio Beograd.

On je istakao da u srpskom rukometu nema nikakve vizije za budućnost.

- Mi nemamo cilj, nemamo strategiju, nemamo poverenja. Mi u rukometu nemamo nikoga za koga možemo da se vežemo, da kažemo to je osoba koja će nas povući, koja će napraviti neki boljitak. Došli smo u jednu situaciju iz koje ja ne vidim izlaz. Mislim da je i 10 godina rada na našem rukometu malo da bismo mi mogli da uradimo nešto - zaključio je Veselin Vujović.Izvor: Informer.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy