Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 22 septembar 2018 15:09

alt

Oštetio španski državni budžet


Hrvatski fudbaler Luka Modrić sklopio je sporazum sa španskim Državnim tužilaštvom prema kom u potpunosti priznaje krivicu za optužbe koje mu Poreska uprava stavlja na teret.

Time je prihvatio kaznu od osam meseci zatvora za dva dela poreskee prevare, kojima je španski državni budžet oštetio za 870.728 evra. To je napravio tako što je honorare od marketinških prava primao preko računa firme koju je otvorio u Luksemburgu upravo kako bi izbegao plaćanje poreza u Španiji, pišu španski mediji.

Iako će Modrićeva kazna zatvora formalno biti bezuslovna, on neće ići na izdržavanje kazne. Prema španskom zakonu kazne manje od dve godine koje su dosuđene za prvi prekršaj mogu biti odslužene uslovno.

Realovu hrvatsku zvezdu u kršenju španskog zakona ulovila je tamošnja Poreska uprava, koja je utvrdila da je utajio 290.990 evra prihoda u 2013. i 579.738 evra prihoda u 2014. tako što je koristio firmu iz Luksemburga nazvanu Ivano, prema njegovom sinu, koju mu vodi supruga Vanja Bosnić.Izvor: Krstarica.com


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Lady Gaga KOPILE hermafroditsko@ said:

...
PA KAKO DA SE NE STIDE DRZAVE U KOJOJ JE NANOGICA SRPSKA MAMA?!

IZVINI, A KO TO BESE?
25. 09. 2018

Ledy GAGA said:

...
POKRET UJEDINJENIH FANTOMA NASTAO JE U ZRENJANINU U KOME:
LJUDI PIJU VODU OBOGAĆENU ARSENIKOM,
LEČE SE U BOLNICI KOJA SE GRADI 45 GODINA
I RADE U ROBO****VLASNIČKOM NEMECKOM DRĂXLMAIERU.
I IZMEĐU DVA POPISA IH IMA 20.000 MANJE.
Kako kažu, stide se države u kojoj žive, i zbog toga su bili prinuđeni da stave maske na glavu.
Osnovni cilj formiranja jeste postojanje alternative ovom režimu i njegovom delovanju. Inače formirani su prošle godine, pre nepunih godinu dana, na dan ustoličenja sadašnjeg predsednika Aleksandra Vučića, gde su posvetii jednu pesmu njemu i njegovoj vladavini. Pesma se zove "Druže ave".
25. 09. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop