subota, 11 novembar 2017 09:53

alt

Često na terenu deluje nezgrapno, ali...Od niskih igrača se nekako očekuje da na košarkaškom terenu plene asistencijama. Ipak, potpuno druga dimenzija je kada to radi visoki košarkaš. Kada imate preko dva metra nije problem da snažno zakucate, “iskrivite obruč” i uzdrmate konstrukciju. Ali koliko visokih igrača može da napravi vrhunsku asistenciju? Jedan od onih “odabranih” je Nikola Jokić.

Košarkaš Denvera često na terenu deluje nezgrapno, ali sve to nestane kada lopta dođe do njega. Nikolina košarkaška torba je puna najboljih trikova. On je plejmejker zarobljen u telu centra. Njemu nije problem da napravi dobru asistenciju, vidi svako kretanje saigrača.

Jokić igra treću NBA sezonu, a u prethodne dve imao je veliki broj neverovatnih poteza. Saigrači tvrde da Nikola na terenu može sve a da je njihovo da samo trče i da će asistencija doći.

NBA liga se potrudila da ljubitelji košarke sva spektakularna dodavanja Jokića vide na jednom mestu. Ima ih mnogo, da pozavide i Kris Pol i ostali najbolji asistenti NBA.Izvor: Blic.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop