subota, 12 avgust 2017 08:41

alt

Vraća se kući bez odličja zbog bizarnog razlogaKada se sve sabere i oduzme, naša najbolja atletičarka se kući bez odličja vraća zbog bizarnog razloga. Odluka je donešena na osnovu pretpostavke.

Zbog papirnog broja lošeg kvaliteta, Španovićeva se nije popela na vrh sveta. A bila je tako blizu. Iz Atletskog saveza Srbije tvrde da je žalba Srbije odbijena jer je “tako lakše” i “da se Amerikanci ne bi žalili”.

- Odluka je donešena na osnovu pretpostavke. Mi ne možemo da prihvatimo da je odluka donešena bez jasnog traga i vidljivog dokaza. Ni na jednom snimku se ne vidi trag takmičarskog broja u pesku. Jednostavno ne postoji otisak. Nažalost, odluka vrhovnih sudija je konačna i na nju više nemamo prava žalbi. Ono što je konstatovano jeste da bi to bio pobednički skok - poručio je Obradović.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (21)add comment
 1 2 3 > 

JELENA TINSKA: Eva Ras laže da ima rak! said:

...


Naša sagovornica sumnja da je poznata glumica uopšte bolesna.
- Ukoliko je bolesna, ima od čega i da se leči i da stekne kapital - prodajom trosobnog stana u skupom kvartu Beograda. Meni je žao ako je Eva Ras bolesna, ali neko ko ide na hemioterapiju, pod jedan - otpadne mu kosa, pod dva - ne sme na sunce, a Eva nam je baš preplanula. Pod tri - bolestan čovek nema snage ni za šta, a kamoli za život na farmi ili za hodanje nekoliko sati dnevno. Dakle, bez ikakvih insinuacija, pitam se ko je ovde lud - kaže Tinska, koja o „Farmi“ i Evinom učešću u tom rijalitiju misli sve najgore.
18. 08. 2017

JELENA TINSKA: Eva Ras laže da ima rak! said:

...
- Doznala sam da gospođa Ras ima veliki trosoban stan i pitam se zašto ga ne proda i kupi manji za nju samu? Od ostatka novca mogla bi da živi savršeno do kraja života, umesto da se ponižava i prodaje svoje dostojanstvo na „Farmi“.
Pružila sam joj podršku, verujući da je oštećena, sama, bez stana, bez mogućnosti da živi, ne znajući da je stambeno situirana i da ima spas. U toj peticiji koju smo sastavili Žarko Jokanović i ja iznad svega smo se borili za esnaf, za sve ljude iz umetnosti koji su kad siđu s dasaka koje život znače, zaslužili dostojanstvenu starost - kaže Jelena Tinska
18. 08. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
I NEMOJ TI DA PLJUJES NA SRPSKI NAROD PSETO JEVREJSKO!
TO STO SI BABA NE ZNACI DA MOZES DA LAJES, POGOTOVO PROTIV SRPSKIH VREDNOSTI !

POZNATO JE DA JE SVAKO U GLODARKINOM PRISUSTVU UMRO ILI SE RAZBOLEO, SETIMO SE SAMO KAKO JE VENDI ODVELA HITNA POMOC, KAO ZBOG PELINKOVCA, MA KAKAV PELINKOVAC EVA JE TU UMESALA PRSTE!!!

NEK SE ONA SLOBODNO DRUZI SA ESTRADOM, A SAD BI MOGLA I SA NANOGICOM, POSTO JE SAMA REKLA DA BOLJE GLUMI SEKSPIRA OD GLUMACA :))
18. 08. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
EVA RAS..

OPREM DOBRO.

MADJARSKA, JEVREJSKA SPLACINA STO GOVORI NJENA GLODARSKA FACA KOJE JE HITLER TAMANIO, A SAD SE VIDI DA IH NIJE DOVOLJNO TAMANIO.

TO JE ONA STO DECENIJAMA IMA RAK, A NIKAKO DA UMRE, STO NIJE CUDNO JER NIJE IMALA NI NAJMANJI SIMPTOM (FOLIRANT).

TO JE ONA STO JE IZASLA SA FARME SVA POPISANA, POPLJUVANA, IZNAPUSAVANA I IZBLAMIRANA, TAKODJE DRZI REKORD U RIJALITIJIMA KAO NEKO KO JE DOBIO NAJNIZI PROCENA GLASOVA 3% U DUELIMA KAD JE ISPALA.

TATICA JE POCEO IZ BESA DA SE BODE U BULJU, KAD JE VIDEO KAKVOG AKRAPA JE NAPRAVIO, A SVAKO KO JE ZIVEO SA NJOM MORAO JE DA UMRE, STO DOVOLJNO GOVORI O KAKVOM DEGENERIKU JE REC!
ZNAMO DA PO NJOJ POLUPISMENE PEVALJKE MOGU DA GLUME HAMLETA (PA STO NISU?) A NANOGICU NAROD OBOZAVA ISTO KAO I TEBE.
18. 08. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla...... said:

...

Eva Ras besna je na Nebojšu Glogovca, jer je nedavno izjavio da je žalosno što je Ceca Ražnatović Šekspir današnjice. Glumica je kolegi poručila da bi trebalo da ga bude sramota jer igra Hamleta u 50-oj godini i da je bio očajan u ulozi geja u filmu "Ustav Republike Hrvatske".
- Osobi koja se bavi visokom kulturom ne priliči da proziva pevačice koje narod obožava. On je svojim izjavama pljunuo na svoj narod. Za Cecu je pežorativno rekao da je Šekspir današnjeg vremena... Po njegovom mišljenju, on može da igra Šekspira, a Ceca ne, iako je narod obožava. Nekada sam mu davala najviše ocene na glumačkim festivalima, a sada me je razočarao.

- Moj otac je bio homoseksualac i zbog toga sa pokrićem mogu da komentarišem njegovu ulogu u navedenom filmu. Glogovac je te ljude predstavio kao idiote! Nisu jaka šminka i prenaglašenost u ponašanju ono što karakteriše homoseksualce, to je jedostavno nakaradno - rekla je glumica.
17. 08. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
NE,
HAPSENA JE JER JE VELIKI 'O L O S', 'K U R V E T I N A' ZATO STO JE NAMESTALA OTMICE, POKRALA FK OBILIC, OTELA IMOVINU ARKANOVOJ DECI, ODAVALA TAJNE SIPTARIMA I MUSLIMANIMA, PRODAVALA ARKONOVO ORUZJE, HTELA JE DA NAMESTI OTMICU I LEGENDE SVETSKOG FUDBALA FRANCA BEKENBAUERA, KAO I MITROVICEVU ! ! !

NARAVNO DA PRICA O ZATVORU, TO JOJ JE JEDINA REKLAMA :))
NANOGICI JE BILO LOSE U SAMICI, A KOD MUSLIMANA JE POLJSKI WC HIGH KLASA :)))

TAKO JE KAD OCES DA PLJUJES SRBIJU I DA BUDES MAFIJASICA.

PROKLETSTVO OTETE IMOVINE I ARKANOVIH UKRADENIH STVARI.
16. 08. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla...... said:

...
CECA, SRPSKA MAJKA, HAPŠENA OD ANTISRPSKIH VLASTI SAMO ZATO JER JE VELIKA SRPKINJA

Kako vreme prolazi, Svetlana Ceca Ražnatović sve češće priča o vremenu koje je provela u zatvoru za vreme trajanje "Sablje" 2003. godine. Nakon što je 121 dan provela u ćeliji, stavljena joj je nanogica i određeno još osam meseci kućnog pritvora.


"Ja sam ipak Arkanova udovica i moram da se ponašam u skladu s tim. Bila sam trideset dana u samici bez prava na kantinu, posete, bez prava na svog advokata. Grozno je bilo. Sećam se prve noći provedene u Centralnom zatvoru, nisam spavala i plakala sam celu noć. Ali, i zatvor je za ljude. To što sam ja preživela i doživela je strašno", rekla je Ceca i dodala:

"Ako računam 2000. godinu, kad sam izgubila supruga, i 2003. kad sam bila uhapšena, mogu slobodno da kažem da su to najteže dve godine u mom životu. Nebitno je što sam ja iz javnog života, i meni se dešavaju stvari kao svim ostalim ljudima", istakla je ona.

16. 08. 2017

Ledy Gaga@ said:

...

NADUVANA ЦЕЦА.
15. 08. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
ETO !


I SESTRA JE NAPUSTA ! ! !

STO I NIJE CUDNO.
PA KO CE DA ZIVI SA ZLOM !!!
14. 08. 2017
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop