Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 16 jul 2009 13:12
Jedna od najlepših teniserki na svetu priča o stvarima koje voli i koje ne voli.
 
 
 
Ana Ivanović je ponovo dala intervju, ovoga puta za  zvanični sajt WTA tura. Pitanja su bila vrlo jednostavna, pa je teniserka izjavila kako voli decu, ne voli životinje, voli palačinke i volela bi da upozna Leonarda da Vinčija. Ceo intrvju je preneo portal "Svet":
 
 

Da li imaš nekog kućnog ljubimca?
Ne, ne volim toliko životinje. Ali volela bih da jednog dana imam zlatnog retrivera.
 

Da li igraš video-igrice?
Nisam ranije, dok mi neko nedavno nije pokazao „Gitar hiro“ i volim je.
 

Kada pobediš u bacanju novčića, šta odabereš?
Obično odaberem da serviram. Ali ponekad odaberem i da primam servis.
 

Šta misliš o povratku Kim Klajsters?
Uvek sam se jako dobro slagala sa Kim i vrlo sam srećna što se vraća. Ona je sjajna teniserka i nadam se da ću imati prilike da se ponovo takmičim protiv nje.
 

Da li si ikada svirala muzički instrument?
Ne, najbliže što sam prišla je uz „Gitar hiro“!
 

Koji film ili emisija su ti bili omiljeni kada si bila dete?
Petar Pan.
 

Koji je najsmešniji štos koji si nekome priredila, ili ga je neko tebi napravio?
Verovatno kada smo se moj fitnes trener i ja sakrili u žbunju i odatle skočili na mog starog trenera i sparing partnera dok su se vraćali sa večere. Bili su prestravljeni!
 

Da li si se ikada izgubila tokom puta?
Imam prilično dobru orijentaciju, ali naravno da mi se dešavalo da se izgubim tokom posete novim gradovima.
 

Koja je najlepša stvar koju je neko za tebe uradio?
Podrška i žrtva koju je moja porodica napravila za mene kada sam bila dete je neverovatna. Mnogo im dugujem i uvek ću im biti zahvalna zbog toga što su uradili.
 

Ko ti je omiljeni teniser?
Rodžer Federer. Divim mu se, ne samo zbog onog što je postigao, već i zbog toga kako se ponaša i na terenu i van njega. Volim i Nadala i naravno Novaka, jer smo prijatelji toliko godina.
 

Koja ti je najdraža aktivnost van terena koju si radila na nekom turniru?
Bilo je mnogo aktivnosti u kojima sam uživala. Nedavno sam prebacivala lopticu na krovu hotela u Rimu, što je bilo jako lepo zbog prelepog pogleda. Volim decu, tako da mi je vrlo lepo i svaki put kada imam čas tenisa sa decom.
 

Koje je najlepše mesto u kome si bila?
Nusa u Australiji.
 

Imaš li omiljenu društvenu igru?
Ranije sam dosta igrala bekgemon, ali više ne.
 

Koju lošu hranu najviše voliš?
Palačinke sa „nutelom“!
 

Kada bi mogla da provedeš jedan dan sa nekom istorijskom ličnošću, koga bi odabrala i zašto?
To je jako teško pitanje! Verovatno bih rekla Leonardo da Vinči. Volela bih da znam više o tom razdoblju i bilo bi neverovatno uživo videti njegove radove.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

DeNiro said:

...
E PrEsLaTkA jE!!!!!!
28. 08. 2009

kiki said:

...
Hoće li jednom promeniti fraze?
27. 07. 2009

NOBODY said:

...
TAKO TO RADE PROFESIONALCI!!!!!!!!!!11111
19. 07. 2009

sos said:

...
Ana je zaaaaaaakoooooon!!!
Ana mi te vooooooooooolimoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
17. 07. 2009

GLAS RAZUMA said:

...
Biba u pravu si!!!
17. 07. 2009

bibi said:

...
BLA,BLA,BLAAAAA...
UVEK ISTE FRAZE I "KONTROLISANI" ODGOVORI.
17. 07. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop