četvrtak, 11 maj 2017 16:52

alt

Film bi trebalo da bude prikazan sledeće godine


Počelo je snimanje dokumentarca o jednoj od najvećih legendi fudbala, Draganu Stojkoviću Piksiju.

- Poštovanje i ugled koji Piksi uživa u Japanu su neverovatni. Lično sam se uverio u to u Tokiju. Većina Japanaca ne zna tačno gde je Srbija, ali svi znaju ko je Piksi. Tada sam prvi put pomislio da je moguće snimiti film o njemu – rekao je reditelj Miloš Pušić, koji se u ovaj poduhvat upustio zajedno sa Banetom Trifunovićem, glumcem i producentom.

Ekipa je do sada obišla više od deset zemalja kako bi ispratila životni i profesionalni put ove sportske zvezde, a o Piksiju govore neka od najvažnijih imena u svetu fudbala danas: Ivica Osim, Mišel Platini, Arsen Venger, Žan Pjer Papen, Dejan Stanković, Refik Šabanadžović, Bernar Tapi i mnogi drugi.

Sam Piksi izjavio je da je njegova karijera takva kakva jeste, ali da nema ništa protiv da se ta karijera sagleda iz drugog ugla, jer je to način da se publici prenese poruka o posvećenosti i zalaganju koji su neizostavan deo svakog uspeha.

Kako je najavljeno, film radnog naziva “Piksi” trebalo bi da bude premijerno prikazan sledeće godine, i neće biti samo film koji otkriva drugu, nepoznatu stranu ovog fudbalskog genija, već i priča o životnim vrednostima koje smo skoro zaboravili, namenjena svim njegovim fanovima, ali i novim generacijama.

Izvor: Noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop