sreda, 24 septembar 2008 15:27

 

Pevač grupe "Oasis" Noel Gallagher izjavio da je sa Tonijem Blerom šmrkao kokain u kraljičinom toaletu!

 Noel Gallagher, vokalista i gitarista grupe "Oasis" je u nedavnom razgovoru s komičarem Russellom Brandtom u emisiji na britanskom radiju "Radio 2" rekao da je sa Tonijem Blerom (Tony Blair) šmrkao kokain u kraljičinom toaletu. Taj toalet se nalazi u premijerovoj rezidenciji u londonskoj ulici Downing, u kojoj su smeštena dva ministarstva, a wc je izgrađen samo za potrebe kraljice Elizabete. Naime, Noel i Toni su se tokom zabave laburističke stranke pre jedanaest godina iz dosade odlučili da baš tu šmrču kokain!

 

- Koliko se sećam bilo je super. Znam samo da sam u toaletu sedeo na baršunastoj fotelji i uživao u svim mogućim povlasticama. To je kraljičin privatni toalet u kojem niko sem nje ne sme da vrši nuždu, međutim, to su bili dani revolucije pa smo se i nas dvojica nekako tamo našli, - priznao je Noel.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ELIZA said:

...
A JE LI TI TONY POSLE SMRKANJA KOKE I PODOJIO?
04. 10. 2015

zoran 2 said:

...
KAKVE GLUPOSTI PISHU. A MI SMO VEVERICE, PA DA POVERUJEMO. NI MANJE NI VISHE NEGO U KRALJICINOM TOALETU. A UKOLIKO JE TO I IZJAVIO PEVAC GRUPE Oasis, recite mu da jede ladna gonna.
20. 03. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop