četvrtak, 06 jul 2017 16:36

alt

Pismo će biti ponuđeno na aukciji


Pismo koje je Tupak Šakur 1995. godine napisao Madoni, s kojom je bio 18 meseci u emotivnoj vezi, ponuđeno je na aukciji, a u njemu su otkrivene pojedinosti kraja njihovog romantičnog odnosa.

"Kada bi te videli s crnim čovekom na bilo koji način to ne bi ugrozilo tvoju karijeru, jer ćeš izgledati mnogo otvorenije i uzbudljivije. Ali meni bi to, bar po mojoj percepciji, promenilo imidž. Izneverio bih polovinu ljudi koji su učinili da budem to što jesam i koji me doživljavaju na određeni način. Nikada nisam želeo da te povredim", napisao je, između ostalog, Tupak.

U ovom pismu Tupak je takođe objasnio kako ga je povredilo to što je Madona u jednom intervjuu rekla da je "na rehabilitaciji od repera i sportista". "Te reči su me duboko povredile, jer nisam znao da si bila s nekim reperom osim mene", napisao je.

alt


Takođe je zamolio da razume njegovu poziciju i da prošlost ostave iza sebe, a pismo završava molbom da ga Madona poseti u zatvoru kako bi se videli "licem u lice".

"Molim te, budi pažljiva. Nisu svi časni kao što deluju. Postoje oni čija srca kvare zavist i zlo. Mogli bi te povrediti", napisao je Tupak koji je preminuo naredne godine, šest dana nakon što je upucan.

Pismo će biti ponuđeno na aukciji po početnoj ceni od 100.000 dolara, a prethodni Tupakov rukopis prodat je za više od 170.000 dolara.

Autor: Klix.ba/021.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

O R I G I N A L said:

...
MRSSS USTA TE JEBBEM SLJAPAVA, KAO DA TI MU NEBI SISALA FUKSO MATORA, A JA NEBI NI MOG KERA PUSTIO NA TEBE!
16. 07. 2017

Ledy Gaga said:

...
ИЗВИНИ ШТО СИ МИ СИСАЛА ЦРНОГ ТУПАКА.

ТУПАК
07. 07. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop