četvrtak, 04 januar 2018 17:20

alt

Planira da izgradi bolnicu u AfriciPoznata kao divlja devojka svetske muzičke scene, Madona nikada nije krila i svoju humanu stranu. U međuvremenu je postala zrela žena, s velikom familijom. Što je starija to se više okreće humanitarnom radu, a sada putem vlastite humanitarne organizacije otvara škole u Africi, tačnije Malaviju. Na društvenoj mreži Madonna je objavila planove i program za edukaciju više od hiljadu siromašne dece.

Rekla je Madona da je odlučila da više ne usvaja decu. "Odlučila sam da decu više neću usvajati, ali želim im da pomognem što više mogu", iskrena je pevačica. Njena organizacija "Raising Malawi" udružila se s organizacijom "BuildOn" da naprave četiri nove škole. Uključila je i svoju decu, tačnije 21-godišnju ćerku Lourdes. Sa njom planira da izgradi bolnicu u Africi.

"Započnimo 2018. godinu na najbolji mogući način. Izazivam vas da ustanete i vi budete promena onakva kakvu želite da vidite na ovom svetu", rekla je Madona. Da podsetimo, početkom godine je usvojila dve bliznakinje, a pre toga i devojčicu Mery James i dečaka Davida Bandu. Ima i svoje dvoje biološke djece.Izvor: Dnevnik.hr


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop