ponedeljak, 13 april 2015 10:16

alt

Da li ga je ugrizla ili se dogodilo nešto gore


Madona (56) je nastupala sa reperom Drejkom (28). Dok je Drejk sedeo pevačica mu je samouvereno prišla i pružila strasni poljubac.Zbog njegove reakcije svi su se zapitali šta se dogodilo, pišu strani mediji. Da li ga je ona ugrizla za usnu ili se dogodilo nešto još gore tokom poljupca koji je trajao tri sekunde, niko ne  zna, ali Drejkova reakcija bila je sasvim neočekivana.

Bivši Rijanin dečko je naime, odmah posle poljupca s gađenjem obrisao svoja usta, ali Madona nije videla šta je on uradio pa je izostala njena reakcija na bini. Ona mu je prišla s leđa i sočno ga poljubila dok je sedeo na stolici. U jednom trenutku on je nežno uhvatio njenu glavu, a diva mu je uzvratila tako što mu je odgurnula ruku.Pevačica je nedavno u intervjuu za Us Weekly  da ne želi da se samo ljubi sa njim?! Sada kada je uspela da ga poljubi, njoj se to očito mnogo više svidelo nego njemu.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop