utorak, 21 april 2009 15:50
Malavijski sud 4. maja razmatra žalbu poznate pevačice oko usvajanja ćerkeVrhovni apelacioni sud Malavija razmotriće početkom maja žalbu američke pevačice Madone (Madonna), čiji je zahtev za usvajanje devojčice iz te zemlje odbijen početkom aprila.


- Ne mogu da otkrijem argumente navedene u žalbi, ali mogu da potvrdim da će sud razmotriti našu žalbu 4. maja - rekao je njen advokat Alan Činula.Madona, koja je 2008. usvojila dečaka Dejvida Bandu iz Malavija, podnela je zahtev za usvajanje četvorogodišnje devojčice Mersi Džejms, ali je on odbijen. Sud u Lilongveu ocenio je da devojčica ne živi u siromaštvu i da bi odobravanje Madoninog zahteva moglo da podstakne trgovinu decom. Stranci koji žele da usvoje dete u Malaviju po zakonu moraju da žive 18 meseci u toj zemlji, što je zahtev koji 50-godišnja Madona nije ispunila ni prilikom usvajanja prvog deteta iz te zemlje.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop