subota, 26 avgust 2017 16:12

alt

Neočekivano doživeo da spava na uliciOn je postovao ovu sliku na internetu uz poruku: "Vremena su se promenila", iza koje se krije priča o tome kako je završio u vreći za spavanje.

Legendarni američki glumac, Arnold Švarceneger, poznat po brojnim ulogama u čuvenim akcionim filmovima kao što su "Terminator", "Predator", "Poslednji akcioni heroj" i drugi, potpuno neočekivano je doživeo da spava na ulici, i to ispod bronzane statue koja je podignuta njemu u čast.

On je postovao ovu sliku na internetu uz poruku: "Vremena su se promenila", iza koje se krije priča o tome kako je završio u vreći za spavanje. Naime, u vreme kada je kao guverner Kalifornije otvorio hotel u Ohajou ispred kojeg se nalazi njegova statua, osoblje mu je reklo da u bilo koje vreme može da dođe i da će imati sobu rezervisanu na njegovo ime.

Međutim, sada, kada se Arnold pojavio na recepciji, odbili su da mu daju sobu, objašnjavajući da je sav smeštaj u hotelu već rezervisan i popunjen.

Glumac je doneo vreću za spavanje i spavao ispod statue želeći da pokaže kako je, dok je bio na poziciji, imao povlastice, a da sada, kada to više nije slučaj, nema, a osoblje hotela nije ispunilo svoje obećanje.
Izvor: espreso.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop