četvrtak, 13 april 2017 15:47

alt

To je samo jedna u nizu kraljičinih potreba


Kada ste kraljica Engleske i vaše potrebe su kraljevske zbog čega je potrebno imati pomoćnike za brojne poslove od krucijalnog značaja.

Jedan od tih poslova je i nošenje kraljičinih novih cipela pre nje.

"The Evening Standard" je objavio da je kraljica nedavno zaposlila osobu koja će joj "razgaziti" nove cipele. Kako kraljica ne bi imala žuljeve, radnica će svaki par cipela obuti na tanke čarape i šetati u njima po tepihu.

To je samo jedna u nizu kraljičinih potreba. Naime, njen bivši kuvar Deren Mekgrejdi tvrdi da je kraljica veliki sladokusac i da na putovanja često nosi svoju omiljenu tortu od čokolade i keksa. Prema njegovim rečima, kada kraljica putuje u dvorac Vindzor, iza nje se u vozu vozi kuvar koji nosi njen desert.

"Svakog dana uzme malo parče sve dok je ne pojede celu", rekao je Mekgrejdi.


Autor: Klix.ba


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Cacaca said:

...
Školski primjer parazita ! Ali , nije jedina , nažalost ...
15. 04. 2017

sandra kawasaki said:

...
zaposlite mene da furam kraljicine gilje
14. 04. 2017

KOSOOKI said:

...
KAKVI SU TO OBUCARI KADA NE MOGU DA NAPRAVE CIPELE,A DA KRALJICU NE ZULJAJU,PA JE BACAJU U TROSAK DA ZAPOSLI ZENE KOJE CE DA RAZGAZUJU NJENE CIPELE.TO NIJE NI HIGIJENSKI JER KRALJICA MOZE DA DOBIJE GLJIVICE
13. 04. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop