utorak, 13 mart 2018 08:54

alt

Da li se glumica Selma Bler samo šalilaJedna od najpoznatijih holivudskih glumica- Kameron Dijaz se povlači iz "fabrika snova" da bi se posvetila kući i suprugu Bendžiju Medenu.

Njena drugarica Selma Bler je izjavila da joj je Kameron rekla da je završila sa filmskom indutrijom i da ne planira povratak na veliko platno. Njih dve su zajedno glumile u filmu "The Sweetest Thing" 2002. godine.

- Bila sam na ručku sa Kameron pre neki dan i pričale smo o tom filmu. Volela bih da snimimo nastavak, ali Kameron je povukla iz glume, bila je u fazonu: "Završila sam." Ona i ne mora više da snima filmove, ima lep život, ne znam šta bi moglo da je vrati.

Kameron nije snimila nijedan film od 2014. kada je u rimejku "Annie" glumila mis Hanigen. Svog supruga je upoznala baš te godine, a venčali su se 2015.

- Kameron neće da radi. Uživa kod kuće i u tome što je domaćica, a više nego bilo šta bi volela da postane mama. U ovom trenutku njih dvoje bi bili presrećni kada bi se desilo to čudo i kada bi dobili dete - rekao je neimenovani izvor.

Glumica je izjavila da od kada ima muža više ništa joj nije važno u životu.

- To je bila jedna od onih stvari koje ti svi govore: "Prosto znaš da je to to." Ja sam mislila: "Šta to znači?" A, shvatam. Znaš kada znaš. Kao ti si mi muž. Prva stvar koju sam rekla kada sam upoznala mog muža je: "On je seksi." Kako to da ga nisam znala ranije? Nismo se kretali u istom krugu...Znate, ništa više nije važno sada kada imam mog muža. Čak se ni ne sećam svega toga. Neuporedivo je. Sve ostalo kao da se spralo i nestalo. Onda shvatiš - aha, ovo mora da je prava stvar. Ovo je prava ljubav. Ovako izgledaju prava posvećenost i odanost. Ovo je osoba sa kojom gradiš život - izjavila je Kameron 2016.

Da li se Selma Bler samo šalila?


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop