sreda, 27 decembar 2017 15:28

alt

Ova fotgrafija digla Britaniju na noge


Ko bi rekao da nešto tako može da se desi u kraljevskoj porodici. Svi su uglađeni, na mestu, odabrane najlepše toalete. Među njima, prvi put i Megan Merkl, verenica princa Harija, prenose mediji.

Kraljica Elizabeta u lepom crvenom kaputu, tu je i ostatak familije. Kejt ruku pod ruku hoda pored Vilijama, smerna kao i uvek. Tek tu iza je i Megan Merkl sa Harijem. Nakon božićne mise smejala se malo više nego ostali. Činilo se da joj je to baš zanimljivo.

Onda je fotograf uhvatio jedan njen potez, a fotografija je brzo obišla svet. Megan je u sred povorke počela da se plazi i slaže razne „face“. Oni koji su naklonjeni konzervativnijem pristupu i ponašanju, smatraju da je ovaj gest buduće princeze skandalozan jer predstavlja nepoštovanje kraljevske porodice.

Drugi su oduševljeni jer je Megan iskočila iz stereotipa i pokazala da je po mnogo čemu drugačija od njenih prethodnica. Svakako je Britaniju digla na noge.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop