subota, 07 oktobar 2017 09:11

alt

Lepa advokatica blistala na gala večeriAmal Kluni blistala je na gala večeri povodom otkrivanja arhivske kolekcije Giannija Versacea u Los Angelesu. Za ovu priliku odabrala je srebrnu mini haljinu koja je istakla njenu figuru.

Uoči dvadeset godina od smrti Giannija Versacea, osnivač popularne trgovine William Vintage 10. otobra 2017. izbaciće na tržište 500 odevnih predmeta sa potpisom slavnog dizajnera.

Kolekcija obuhvata odevne predmete iz perioda od 1977. do 1997. godine, a moći će da se kupe preko internet stranice www.farfetch.com.

William Banks-Blaney predstavio je svoj nesvakidašnji modni projekt na gala večeri u Los Ađelesu kojoj su prisustvovale brojne osobe iz javnog života.

Svojom pojavom najviše pažnje izazvala je Amal Kluni u srebrnoj mini haljini koja je istakla njenu figuru četiri meseca nakon porođaja.

Lepa advokatica za ljudska prava haljinu je sparila sa zlatnim štiklama koje su dodatno produžile njenu siluetu, a stajling zaokružila torbicom.


altPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop