nedelja, 12 april 2015 21:49

alt

Marš! Marš! Marš!  Vikao je Zmaj iznervirano
Danas je produkcija u program direktno uključila Vendi koja je isprozivala i isprovocirala Zmaja od Šipova poređujući njega sa Ekremom i tvrdeći da on pokušava da bude kao Ekrem, ali nije!,,Ekrem je teatralan, to Zmaj treba da zna'', rekla je Vendi. Što se tiče Vitomira, Vendi je rekla: ,,Ljudi koji nemaju teološka znanja, za njih je to obična masaža!'' Ona se nadovezala rekavši da mnogi od nas nisu teološki upućani, te ne znamo ko je uopšte Vitomir i šta se krije iza njega. Takođe je rekla za Zmaja da ne može da bude drugi Ekrem zato što nije teatralan.

,,Vi gospođo Ekrema stavljate iznad mene'', upitao je Zmaj od Šipova.i dodao da je to isto kao kada bi poredili nebo i zemlju.,,Jeste li vi normalni? Imate li vi jedan razred škole? Sram te bilo! Ko je Ekrem?! Nula bodova kao i vi!'' Vikao je Zmaj!Vendi nije obraćala pažnju i nastavila je sa svojoj pričom govoreći da je potreban teatralan lik za rijaliti. ,,Pos'o kuća - kuća pos'o, to je sve što je pokazao! Marš! Marš! Marš!'' Vikao je Zmaj iznervirano a zatim je otišao do bazena gde je vređao Vendi i na kraju se isplakao.Pogledajte četiri videa:


Vendi - telefonsko uključenje,svađa

Get Adobe Flash player


Zmaj plače
Get Adobe Flash player


Zmaj vređa Vendi
Get Adobe Flash player


Zmaj govori o Vendi i Ekremu Jevriću
Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

somun said:

...
vendi glibara
17. 04. 2015

... said:

...
Dok je Marjan ne okupa vodom i Milic ne udari Vratima!
13. 04. 2015

dule said:

...
Vendilator ponovo jase.
12. 04. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop