petak, 27 januar 2017 08:52

alt

Tek što je ušao, a već se zaljubioSinoć su se Parovima pridružila i tri nova učesnika, Toni Latinović, Anđelo Ranković i Omer Nadarević Omčo.

Prvi je gastarbajter iz Nemačke, krimi reper Toni Latinović, poznatiji kao Toni der Asi. Dolazi iz Nemačke, iz grada Frankfurt, i on je jedini naš reper na prostoru Nemačke i Švajcarske, a ujedno je i grafički dizajner.

On je došao kako bi ispromovisao sebe i svoju muziku, a sarađivao je i sa Ivanom Ivanovićem Đusom. Otkrio da se njemu najviše dopala Slađana Petrušić, jer je najprirodnija kako kaže.

Drugi novajlija je Anđelo Rakićević, zgodni maneken i sportista koji je ujedno i diplomirani ekonomista sa prosekom 10. Izgleda da je njegovo zgodno telo odmah ostavilo utisak na ukućanke pošto je između njega i jedne ukućanke već sevnula ljubav.Na njega je oko odmah bacila lepa Slovenka Ksenija Kranjec, koja je i samog Anđela ostavila bez daha svojim izgledom.

Treći novajlija koji je ušao je bosanski komičar Omer Nadarević, poznatiji kao Omčo. On stiže iz bosanskohercegovačkog grada Bihaća, a kako kaže, u vilu je stigao da bi prezimeo. Takođe, od njega su gledaoci čuli jedan čudan podatak – da na zadnjici ima tetovažu jedne učesnice „Parova“. Ni manje, ni više nego – Vesne Rivas.

Omčo se odmah zaljubio i otkrio Milutinu Radosavljevići Miliju da bi dao i bubreg samo da bude sa Miljanom Kulić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop