utorak, 20 mart 2012 14:37

Hrvatski pevač Toni Cetinski izjavio da mu je bivša supruga Ivana Nobilo najbolja prijateljica!

 

 

 

 

 

Popularni hrvatski pevač Toni Cetinski nedavno se razveo, ali je tek sad progovorio o krahu braka sa svojom bivšom partnerkom Ivanom Bobilo. Sa njim se ekipa RTL-a družila na snimanju spota za pesmu “Opet si pobedila”, a Toni je tom prilikom izjavio da je njegov razvod prošao civilizivano i bez svađe.

 

 


- Stvarno funkcionišemo super kao ljudi, jer smo povezani kao bića, a ovo ostalo je naša priča, to nećemo deliti. Stvarno sam ponosan na to kako se to razvija. Mi smo prijatelji -  izjavio je Cetinski. Bez obzira na razvod, Ivana je i dalje ostala menadžer bivšem mužu, za koga tvrdi da joj je najbolji prijatelj:
- Mislim da možemo biti primer kako bi to trebalo izgledati. Mi smo zaista najbolji prijatelji
- rekla je Ivana.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

vai said:

...
hahaha šta se ovi srpski novinarčići raspisali o hrvatskoj estradi. E moj novinaru kad već pišeš članak prvo se informiraj- nije Ivana Bobilo nego Nobilo, i kao drugo od kad su hrvatske pjesme pisane ekavicom??Bože sačuvaj!!pa valjda se pjesma zove "opet si pobijedila", a o ovim kao citiranim izjavama da i ne govorim...
22. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
…І TI SI NJOJZI BIVŠI, JER TI JE BILA SA PRIJATELJEM…………

PRIJATELJU, PRIJATELJU…..UUU….UUUU……
21. 03. 2012

m.i m. said:

...
...niste vi najboli prijatelji nego morate raditi zajedni inace ode vam sva ta lova koju ste zajedno pravili,ako toni promeni menadzera to vise nece biti to...
20. 03. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop