petak, 17 april 2015 02:00

alt

Lepa pokazala da ume da povisi ton
Ni kraljica narodne muzike Lepa Lukić,koja se trudi da ne ulazi u konflikte,nije uspela većeras u 'Golom životu' sa Milomirem Marićem da se suzdrži, pa je pokazala da i ona ume da povisi ton i da ukrsti svoje argumente sa Jelenom Golubović i Ružicom.Lepu je mnogo pogodilo kada ju je Jelena nazvala babom.

- Jelena, zašto se tako ponašaš? Psihički maltretiraš ljude. Iznuruješ ih, govoreći im uvrede. Umeš li ti da se ponašaš normalno? Poštuješ li ti nekoga uopšte? - rekao  je Milomir Marić Jeleni u emisiji „Goli život“.

- Vi se šalite samnom? - pitala ga je Jelena. - Ne vidim problem. Rekla sam Lepi Lukić da je baba. Zar nije? Ako vi meni dokažete da je devojčica, ja ću joj reći da je devojčica.

Prštalo je na sve strane.Evo kompletne svađe pa procenite sami ko je i zbog čega izazvao svađu a ko se na kraju ljutio:


Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Gordan said:

...
Verovatno je dozivela traume jadna jadnica te ne zna ni za starije ni za kulturu postovanje miral uctivost , nije problem u toj mentalno moralno hendijepiranoj osobi nego u masi koja se prepoznala u njoj to je većina u našoj dadašnjosti mi smo bolesna nacija čim je neko takav osvojio prethodnu Farmu. Jadni li smo mi i prejadni,zajedno smo svi mi poslednji.
18. 04. 2015

baki said:

...
Jelena sve što je rekla upravu je.
17. 04. 2015

ni-kita said:

...
jelena istresem ti se u levu nozdrvu
17. 04. 2015

Ja said:

...
Kako mozete da trpite ovo nevaspitano , naporno, mentalno zaostalo stvorenje.. A bozicna jelka il ne ipak je starija od ove kravetine... Jelena je bolesnica i treba da se leci... Sramota treba da Bude svakoga ko podrzava ljude bez mrvice postovanja..

17. 04. 2015

hahaha said:

...
FUJJJJJJJJJJ
KOJI BLAM. A BABI CE DA RIKNE CUKA
A MOZDA I NECE SVA LICI NA BOZICNU
JELKU S OVIM NAKITOM - NEUKUS ZA
JEDNU "KRALJICU"
16. 04. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop