četvrtak, 02 april 2015 08:48

alt

Nevolja u najavi.Ostala mu dužna 40.000 €


Dušan Vasilić (39) iz Bijeljine, prvi muž Seke Aleksić (34), osuđen za trgovinu drogom i finansiranje laboratorije za proizvodnju skanka, izašao je iz zatvora nakon godinu dana služenja kazne.Aleksićeva nikad nije krila da se udala sa 19 godina, da bi se godinu dana kasnije i razvela, ali nikad nije preterano spominjala bivšeg muža niti je govorila ko je on zapravo.- Bila je to mladost ludost! U dvadesetoj sam se već razvela - rekla je Seka pre nekoliko godina. Nedugo zatim se udala za Veljka Piljikića.

- Želeo sam od nje da stvorim poznati estradni lik, a ne kafansku pevaljku. Tako su se i desili prvi konflikti, koji su na kraju doveli do toga da se naša veza prekine baš u trenutku kad je materijal za CD bio gotov. Nas dvoje smo seli i podvukli crtu, i izračunali da je celokupan posao koji sam ja finansirao koštao oko 40.000 evra. Dogovorili smo se da ona nastavi dalje bez mene, ali da mi isplati 23.000 evra. Do sada mi je na račun uplaćeno samo 2.500 - istakao je Dušan.

Izvor:Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop