sreda, 13 jul 2011 20:07

Optužena Katarina Rebrača htela da služi kaznu kao Ceca, ali joj to nije omogućeno!

 

 

Rebračin branilac Dragan Mraković obavestio je sudsko veće Višeg suda u Beogradu da njegova klijentkinja želi da se nagodi sa tužilaštvom. Sudija, međutim, rekla da smatra da taj predmet nije podnet blagovremeno, te je zbog toga odbijen. Detalji predloženog sporazuma, odnosno za koju kaznu Katarina Rebrača pristaje da prizna krivicu, nisu saopšteni javnosti. Shodno Zakoniku o krivičnom postupku, sporazum o priznanju krivice između tužilaštva i optuženog može da se podnese sudu na usvajanje do završetka prvog ročišta.

 Profesor krivičnog procesnog prava Milan Škulić rekao je Tanjugu da tu zakonsku odredbu treba šire tumačiti, jer je sporazum o priznanju krivice institut čija je namena da ubrza i olakša krivični postupak. Posle ovog kratkog dijaloga, današnje suđenje je odloženo za 14. oktobar zbog izostanka Rebračine majke Sandrine Bogunović, koja u sud nije došla zbog lošeg zdravstvenog stanja.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ja. said:

...
jedna je Ceki, neponovljiva!
14. 07. 2011

replicator said:

...
Druze sudija> Jeste kriva sam, pokrala sam sve one silne milione i kajem se znate. Evo spremna sam da odgovaram i da idem u kucni zatvor, da se i ja kao i ceca kupam u djakuziju, spavam u toploj i luxuznom vili....znate nije to tako bas kako vi mislite...treba izdrzati u toj luxiznoj vili.....jooooj jadna li sam ja....jooj
14. 07. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop