utorak, 28 jul 2009 15:41
Voditeljka kviza "Trenutak istine" okončala desetogodišnji brak sa Srđanom!
 
 

Domaćica šokantnog kviza "Trenutak istine" Tatjana Vojtehovski priznala je da se razvela za novi broj magazina "Hello". Ona je okončala desetogodišnji brak sa Srđanom, koji je bio njen drugi muž. Tanja je otvoreno progovorila o svojim razlozima za ovakvu odluku: 
- Emocije su se ugasile. Znam da se to ne dešava za tri popodneva niti preko noći, to je proces. Nisam osoba koja pristaje na polovična rešenja, ni u prijateljstvu, ni u ljubavi, ni u poslu, ni u šopingu. Posle deset godina, koliko je brak trajao, shvatila sam da to više nije moja šolja čaja. Kad sam počela da primećujem da u Srđanovom i mom zajedničkom životu nedostaje vezivno tkivo, suočila sam se sa činjenicom da to ne ispunjava moja očekivanja niti zadovoljava moje želje i planove - rekla je Tanja.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (12)add comment
 1 2

VICTOR said:

...
ma odvratna je
28. 07. 2009

Dragica said:

...
Kako baš sad da shvati da nema emocije? Otkad vodi Trenutak istine i svakakvih priča, shvatila žena šta je sve propustila! A i red je da joj se vrati! Hvalila se da su dva para već razvedena posle njenog rešetanja!
28. 07. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop