Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 23 jun 2009 18:03
Leontina Vukomanović raskinula petogodišnju vezu sa Mikijem Perićem.
 
 
 
 
Nakon pet godina veze, voditelj Miki Perić više nije dečko Leontine Vukomanović. Kako se šuška po kuloarima, razlog za ovaj raskid inicirala je pevačica zbog toga što je konačno shvatila da Perić nema ozbiljne namere sa njom. Iako je ona planirala da ga odvede pred matičara, Miki je imao malo drugačije planove. Kako pričaju njegovi prijatelji, sa Leontinom je bio sve ovo vreme u nadi da će mu ona pomoći da izgradi muzičku karijeru.
 
 
 
 
Međutim, kada je video da od toga nema ništa, odlučio je da se malo distancira. Vukomanovićeva je, sa druge strane, već neko vreme pokušavala da ostane u drugom stanju (zbog toga se, kako se priča, i ugojila onako) a kada je shvatila da joj se planovi drastično razlikuju od Perićevih, stavila je tačku na njihovu ljubav.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

VICTOR said:

...
NISU LOS PAR,NE SITIM SE NICIJEM RASKIDU,TO VAM NIJE LEPO INA
28. 07. 2009

Zox HN said:

...
Ne vjerujem da je ranija ljubav, prije mislim da je nova... tek cemo vidjeti ko je nova zvijezda koju nam sprema
25. 06. 2009

nanaM. said:

...
Leontina je veliki talenat , a biti u vezi sa njom i ne iskoristiti je za sebe , eh to su muskarci neiskreni.Mozda tu ima veze i neka ranija ljubav koja se ne moze tako lako zaboraviti.
24. 06. 2009

Smrdo said:

...
Jbg. mozda nije lijepa ali vjerovatno posjeduje neke druge afinitete ali moram priznati da mi je drago sto su raskinuli jer jednostavno nikako mi ne idu jedno uz drugo
23. 06. 2009

ina said:

...
Krava odvratna. Neka je sutnuo, svi su se smejali toj bizarnoj vezi.
23. 06. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop