sreda, 01 decembar 2010 07:31

Folk pevača napala grupa nepoznatih mladića ispred hotela "Mažestik"!

 

 

 

 

 

Popularnog pevača Džeja Ramadanovskog pretukla su sinoć dvojica mladića ispred poznatog prestoničkog hotela „Mažestik“ na Obelićevom vencu u centru rada gde je bio u društvu svoje devojke Andrijane, pišu srpski mediji. Popularnog pevača napala su dvojica momaka za koje one tvrdi da su narkomani koje ne poznaje, iako se šuška da su mu napadači dobro poznati.

 

 


- Napali su me neki klinci narkomani, mislim da ih je bilo dvojica, sve se desilo iznenada ispred hotela. Napali su me dok sam prolazio sa Andrijanom. Osećam se dobro, nisam ozbiljno povređen - rekao je za "Stori" Džej Ramadanovski.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (77)add comment
‹ First  < 4 5 6 7 8

meša said:

...
miša ili misha ne prdi boga ti,tom cigančetu i ptevarantu je malo slava udarila u glavu pa misli da je bogom dan,obično srbsko pašče,maleno i ružno.ne šteti to što su ga malo bubali a dok ne šteti znači da koristi.
01. 12. 2010

ajk said:

...
jel mu se to vidi slina?
01. 12. 2010

skinhead said:

budja
Uhvatili smrdljivog ciganina kako krade i naravno zna se
sta mu sleduje.
01. 12. 2010

misha said:

...
sto ovde ima nebuloznih komentara... A da tebe malo istamburaju Mešo, onako ćisto reda radi. Ko zna zasto bi to bilo dobro??!
01. 12. 2010

meša said:

...
ovo ciganče mi je nekad bilo drago,simpatičan šibicar,hebi ga,i njega pare pokvarile a i prestavlja se ko srbin iako je to najmanje.u svakom slučaju je dobro što su ga malo istambutali,ko zna zašto je to dobro a zašto slabo
01. 12. 2010

Mitar said:

...
NEMA STA DA BIJU OD NJEGA...SAKA JADA........
01. 12. 2010

LELE said:

...
iskreno mi je zao. pozdrav dzeju.
01. 12. 2010
‹ First  < 4 5 6 7 8

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop