ponedeljak, 04 septembar 2017 09:04

alt

Publika u studiju JEDVA ZADRŽALA SUZEPopularna voditeljka Lea Kiš ugostila je u današnjem izdanju "Nedeljnog popodneva" pevačicu Macu Diskreciju, koja će se u sredu 6. septembra useliti u novoizgrašeni grad u kojem će tokom narednih meseci boraviti učesnici rijalitija "Zadruga". Maca je svoje poslednje javno pojavljivanje pre početka rijalitija iskoristila kako bi je publika još bolje upoznala, pa je otvoreno govorila o svojim kvalitetima, ali i onome što je tišti.

- Nisam nacionalista, kao što su neki koji su došli iz male sredine, poput mene. Ja gledam ljude da li su dobri ili loši - iskrena je bila Maca koju karakteriše humanost, što i sama priznaje.

- Uvek sam spremna da pomognem ljudima, ja sam uvek tu... I ono zadnje bih im dala, takva sam - rekla je ona i oduševila publiku u studiju.

Ipak, nisu svi bili blagonakloni prema njoj - Maca je priznala da je, otkako je postala poznata, mnogi doživljavaju na drugačiji način i da se na sve načine trude da joj naude, što nju istinski boli.

- Mislila sam za neke ljude da će biti dobri, ali su, zapravo, pokazali da su jako zli ti ljudi koji nisu verovali da ću ja da uspem na neki način. Neki sa kojima sam sarađivala pre, okrenula sam ih na telefon i onda sam dobila "šut kartu". Pokazali su da su zli - izustila je Maca, nakon čega je nastao muk u studiju.

Pogledajte Macu na vrućoj stolici na 25,15
i na 50,40


Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Elena@ said:

...
NE SERI POKER
10. 09. 2017

Elena said:

...
Bravo Lady gaga POKER FACE :):):)):)
Ti si kao svulst ....
, Pa TACKA :)
05. 09. 2017

Elena said:

...
Aj maco grdna ti sad ce da te VILA RAVIOJLA I NJEN I "
Njozin " i pravi umetnicki Tim totalno srede


Dzordzi Pati dordzi voli sve muke ce da ti skrati
05. 09. 2017

ЛЕДУ ГАГА said:

...
СОЊА ГАЂАЛА АЦУ ЏЕЗВОМ.

АЦА ЈЕ ОНДА УМЛАТИО СОЊУ.

ОНА, ДА БИ УТЕКЛА, СЕЛА У

БЕНТЛИ..........
04. 09. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla i njojzin pravni i pravnički tim... said:

...
ISTERAJTE MUSLIMANSKU k***eTINU IZ SRBIJE.
04. 09. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop