petak, 06 avgust 2010 16:47

Prvi čovek "Granda" progovorio o sukobu sa Željkom Mitovićem!

 

 

 

 

 

Taman kada su se svi spremali da sa strane posmatraju rat Željka Mitrovića i Saše Popovića, dva medijska maga su odlučila da im je ipak bolje da budu u ljubavi i nastave saradnju „Pinka“ i „Granda“, čak i da je podignu na viši nivo. Ovaj drugi je otvorio dušu i dao intervju za "Alo" u kojem je priznao da je bio spreman za rat sa "ružičastom" televizijom:

 - Pre samo tri dana sabirali smo redove za medijski rat sa Željkom Mitrovićem, velikim prijateljem, profesionalcem, ali i najmoćnijim protivnikom koga možete da zamislite. Evo samo detalja koji će vam reći kakva je bila situacija u trenutku kada se nismo dogovorili o saradnji. On je nama pružio ruku, izgrlili smo se, izljubili, kao i uvek. Tada je rekao: „Dobro, idemo u rat! Vidimo se za godinu dana pa ćemo tada prebrojati mrtve" - rekao je Popović.

Foto: Alo


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

... said:

....
OVAJ POPOVIC SAMO RATUJE.USLADILO MU SE-A REKLA SAM JA NICIJA NE GORI DO ZORE PA NI NJEGOVA,NEKA JE DOBIJO LEKCIJU.MILENA I NEMANJA MOJI MILJENICI,PA KOME MILO KOME KRIVO.
06. 08. 2010

veca said:

...
Dosta brate,više i ovog Saše...i Granda...seljačka zabava, žao mi je što će opet biti na Pinku !!!
06. 08. 2010

marcconi said:

...
JAO BRE POPOVICU MNOGO SMRDIS .....MNOGO BRE MNOGO SMRDIS !! LAZOVE JEDAN, POHLEPAN SI DO ZLA BOGA ISTO KAO I ONA MUSLIMANKA FAHRETA KOJA PLJUJE PA LIZE !!! ODVRATNI STE ALO BREEEE
06. 08. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop