Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 30 avgust 2011 14:00

Televizija Pink saopštila da je donela odluku da se dokapitalizuje u vrednosti od 150 miliona evra!

 

 

 

 

 

Informacije da je televizija Pink prodata SBB-u, kompaniji u vlasništvu Džordža Soroša, potvrdila je i sama medijska kuća. Oni su izdali saopštenje u kojem se ističe da je reč o dokapitalizaciji u vrednosti od 150 miliona evra! Vlasnik ove televizije Željko Mitrović odlučio je da pojača svoje medijsko delovanje udruživanjem snaga sa jakom kablovskom mrežom.

 

 


- Na Upravnom odboru, održanom u četvrtak, 25.08.2011. doneta je odluka, da Pink Media Group, udje u pregovore o potencijalnoj dokapitalizaciji u okvirnom iznosu od 150 miliona eura. U toku su razgovori i pregovori, sa Mid Europa Partners, najvećim evropskim investicionim fondom. Ovo strateško i investiciono partnerstvo, omogućilo bi Pink Media Group, da nastavi sa investicijama i da gledaocima širom regiona ponudi još kvalitetnije programe. Razgovori i pregovori su u toku, i ako dode do znacajnih odluka, javnost ce biti blagovremeno obaveštena - saopštila je televizija Pink.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
ma nek se nose
30. 08. 2011

nesa said:

...
lOPOV VODIO pINK LOPOV KUPUJE pINK NISTA NOVO U OVOJ DRZAVI
30. 08. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop