petak, 10 april 2015 22:49

alt

Nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku


Sve žene koje se nalaze u rijaliti Parovi su odbile Zmaja od Šipova i on, jednostavno, ma koliko bio zabavan i simpatičan, ne može sebi da pronađe – para! Produkcija "Parovi", iz tog razloga, odlučila se za – rijaliti u  rijalitiju, odnosno raspisuje konkurs za – Zmajicu!

Sudeći  po telefonskim pozivima,mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce – kažu u produkciji Hepi televizije.

"Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak,kakav još niko nije i  da započnemo – rijaliti u  rijalitiju.Naime, na konkurs,  koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra. U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoćprodukcije,ali i svojih saboraca, ostalih takmičara", kažu na Hepi televiziji.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

kojot said:

...
uvedite vendi ona voli takve mentole
11. 04. 2015

hahaha said:

...
Pojuri Lepu, zato je ona redovan gost RIJALITIJA,
al nikom se ne dize na matoru i ne sme da se usudi.
Znas li zasto Lepa place? - da udaris malo jace
11. 04. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop