Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 29 mart 2012 14:49

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek priznala da je daljina razdvaja od dečka Matije Ćorkovića!

 

 

 

 

Veza između hrvatske voditeljke Nikoline Pišek i njenog dečka, biznismena Matije Ćorkovića, koji živi u Berlinu u ozbiljnoj je krizi! Iako se već neko vreme priča ka­ko je Nikolinina veza u krizi, ona je odlučila tek sada o tome da progovori. Voditeljka je priznala da ih je daljina udaljila:

 - Sve veze prolaze nekakve uspone i padove, i mi smo pro­šli dosta toga. Svi oni koji su imali takvu vezu znaju da je teško, da je daljina velika prepreka za njeno očuvanje. Teško je održati stabilnost i kontinuitet na taj način. To zahteva više koncentracije, novca i drugih stvari, tako da su nategnute situacije česte. Ako niste čvrst karakter i samouvereni, skloni ste da mislite kako je došlo do krize. Međutim, u tome je lepota i teret takve veze - izjavila je Nikolina za hrvatski “Stori”.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

dzordz-i-no said:

...
VENDI SAMO NEMOJ DA PLACES...EVO DA TI POJASNIM ...ONA MISLI NA DRUGOGA A OVAJ JE TRPA....NARVNO LOVA JE VRHUNAC ORGAZMA....
30. 03. 2012

VENDI said:

...
DZORDZ-I-NO DA ONA STALNO MISLI NA NJEGA,A NAROČITO NA NJEGOV NOVČANIK,A P.IČKU MU DAJE PREKO KAMERE.SVE OVE NAUČIŠE OD NAFTAŠE BUKVALAC KAKO SE VOLI.
30. 03. 2012

dzordz-i-no said:

...
LEPA JE VEZA NA DALJINU...MISLIS NA NJEGA A DRUGI TE STEMUJE....
29. 03. 2012

VENDI said:

...
MILA MOJA M.I.M NE BRINI JA KORISTIM I VEŠTAČKE SUZE TAKO DA SU MI VLAŽNE I OČI I MACA I UVEK SU SPREMNE DA ODRADE POSAO.
29. 03. 2012

m.i m. said:

...
...said:nemoj da potapa jer necemo imati sta da komentarisemo,kad procitam neki komentar ovdje lepsi mi dan:))
29. 03. 2012

... said:

...
MORE,NEKA IH POTOPI,SVE! PA MORA BAR NEKO OVDE DA ODGLUMI REDA RADI DA GA ZANIMAJU NJIHOVE VEZE,VEZICE I RASKIDI.
29. 03. 2012

m.i m. said:

...
...ja sam bila u vezi na daljinu 8 meseci i to je zavrsilo brakom a nema se tu sta dugo razmisljati,ako stima treba neko da se preseli ako ne stima a to je izgleda njihov problem onda propadne,ja mislim da se ovaj tip ne bi bas zenio sa nikolinom a ni ziveo sa njom...
vendi trebala si poceti sa manjim suzama jer dok objave da su prekinuli unistices se...
29. 03. 2012

VENDI said:

...
JAO TAKO SAM TUŽNA ŠTO JOJ JE VEZA U KRIZI I ŠTO IH JE DALJINA UDALJILA,DA SAM POČELA DA RONIM SUZE MOMENTALNO KRUPNE KAO T(P)ENISKA LOPTICA.EVO RONIM SUZE VEĆ DVA SATA I NAPUNILA SAM KADU SUZAMA.
29. 03. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop