utorak, 07 april 2015 09:20

alt

Ako još nešto kašeš,začepiću ti ta velika usta


Pošto je pevač izjavio da je Tanja zrela za psihoterapeuta, Dušan je počeo Filipovića da bombarduje uvredljivim i pretećim porukama.Sve je počelo benignim peckanjem između bivših ljubanika i prepucavanjem preko medija u kojima je Darko rekao da ga ne bi iznenadilo da se pojavi Tanjin porno-snimak, nakon čega je pevačica istakla da ne zna ni ko je Filipović. S obzirom na to da je u međuvremenu sa suprugom i sinovima otputovala u Australiju, Dušan se očigledno zabrinuo šta bi još pevač mogao da otkrije o njegovoj ženi dok ona nije tu.

"Prva poruka na Darkov telefon je stigla malo nakon što su Tanja i Dušan otputovali i u njoj je stajalo: „Ukoliko još jednom nešto loše kažeš o Tanji u novinama, začepiću ti ta velika usta". Darko je mislio da je u pitanju neki od pevačicinih fanova, pa nije obraćao pažnju. Onda su iz dana u dan počele da mu stižu poruke slične sadržne, pa je kako bi prekinuo dolazak istih, poručio pošiljaocu da ga ne uznemirava. Tek tada je Dušan napisao da je on taj koji šalje poruke i da ih ozbiljno shvati", rekao je izvor Kurira blizak Darku:

"Njega poruke nisu uplašile, niti je više Dušanu odgovarao, jer smatra da nema šta da objašnjava čoveku koji mu iz čista mira preti. On i Tanja su međusobno raščistili sve što su imali i ne pada mu na pamet da na njih dvoje gubi vreme", rekao je Filipovićev drug.- "Ne želim da komentarišem ništa vezano za Tanju i Dušana", bio je kratak Filipović.

Izvor:Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop