četvrtak, 26 septembar 2013 21:15

Poznati muzičar otkrio šokantne detalje iz svog privatnog života.

 

 

Doktor za rokenrol Milić Vukašinović otkrio jedo sada nepoznate pojedinosti iz svog burnog seksualnog života, a između ostalog i to da je vodio ljubav istovremeno sa majkom i ćerkom! Nevinost je izgubio u sarajevskom parku sa prostitutkom, i to kada je imao 12 godina! Najinteresantniji seks imao je u Italiji, sa majkom i ćerkom, takođe prostitutkama, i to - u vodi!

 

- Najinteresantnije je bilo u vodi, u Italiji, sa mamom i ćerkom prostitutkama. Najviše volim da mi seks bude vođenje ljubavi, a za to je potrebna povezanost mentalnih sklopova, podjednaki erotski naboj i podudarni bezobrazluci sa partnerkom i onda je dominacija u vođenju ljubavi obostrana. Kao mlad probao sam sve i opet bih - ispričao je Milić za "Alo".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

KREZA said:

...
TE MORA DA SU VEĆI RETARDI I BOLIDI OD OVOG MATORCA SA PUNIM USTIMA VEŠTAČKIH ZUBA I PROTEZA,KAD SU MOGLE DA SE TANDARE SA OVIM MATORCEM.LOVA JE ČUDO.STRAŠNO.
27. 09. 2013

DJORDJE NOVAKOVIC said:

PUSTI CICU NAKLJUKA SE S AFRICKOM SLJIVOM MALO SE DIGNE I ON MISLI DA JOS MOZE
KOJA g***a JE SVE GUTO MOGAO JE I BABU I DEDU JOS PRIDE DA KRESE PA DA BUDE FAMILIJARNO KRESANJE....
26. 09. 2013

m.i m. said:

...
...milicu odmori malo mnogo je brate...
26. 09. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop