ponedeljak, 04 jul 2011 17:30

Pobednica "Velikog brata" izjavila da bi volela da se pomiri sa Nikolom Nemeševićem!

 

 

 

Marijana Čvrljak i dalje voli Nemeša, posle svega što joj je uradio. Ona ne krije da još uvek veruje kako postoji nada da će se ona i Nemeš pomiriti, ne ljuti se zbog njegovog ponašanja, a ima razumevanja i za njegovu majku. Iako ju je ostavio pred milionima ljudi, Marijana kaže da bi volela da se vide i nasamo popričaju o svemu:

 

 - Ne ljutim se na Nemeša, mogu da razumem pritisak pod kojim je bio. Pod tim silnim pritiscima porodice. Treba mu vremena da se sve slegne, a ja verujem će se javiti, da će se sve rešiti ili ćemo staviti tačku na i. Imam želju da popričamo u četiri oka, da mi kaže šta ga je razočaralo. Ne zameram ni njegovoj majci na tome što je izjavljivala o meni. Ona želi da zaštititi svog sina i želi mu sve najbolje - rekla je Marijana.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki brat


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (12)add comment
 1 2

lili said:

...
NOLE CAREEEEEEEEEE.
04. 07. 2011

Draguna said:

...
Kako lepo rece nas Novak u Londonu i to potpuno ozbiljno iako su njegovu izjavu hteli da ismeju ali rekao je: " DA, AKO JE TO REKLA MOJA MAJKA,ONDA JE TO TAKO, majka najbolje poznaje svoje dete."

E TO JE TO.
04. 07. 2011
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop