sreda, 27 novembar 2013 19:25

Voditeljka batalila cigarete zbog planova o trudnoći!

 

Zaštitno lice produkcije "Emotion" Marijana Mićić ostavila je pušenje! Iako je konzumirala duvan od svoje 13-te godine, voditeljka je odlučila da se rešio ove ružne navike, pre svega zbog planova o trudnoći. Kako je njena veza sa producentom Milošem Marjanovićem postala ozbiljna, pre nego što prorade na potomstvu Marijana je rekla "zbogom" cigaretama:

 

- Poslednjih pet-šest godina intenzivno razmišljam o tome da prekinem sa pušenjem. Eto odgovora na pitanje da li je teško, preteško je. Svaka čast svakome ko uspe u tome. Svakako da imam to na umu, pre svega zbog zdravlja bebe, ali sam više razmišljala o tome da dete koje raste u kući nepušača možda ima manje šansi da ikada propuši. Ogromna mi je želja da moja deca nikada ne puše jer apsolutno smatram da su cigarete veliko zlo - rekla je Marijana.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

m.i m. said:

...
...da sam znala da je to toliko bitno i ja bi davno objavila da sam ostavila cigarete ali sam im se kasnije vratila prema tome naka ne prica bez veze a tek kad sastavi jedno pet godina bez cigareta moze nesto da kaze..
27. 11. 2013

go-go said:

...
marijana presla u ekologicarke,sada pusi iskljucivo bezdimne cigarete,a tek sto sada ima cug samo da znate.
27. 11. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop