subota, 15 oktobar 2011 16:26

Verenica Miće Jovanovića nije dozvolila Marijani Mateus da upiše dizajn na "Megatrendu"

 

 


Marijana Mateus je nedavno odlučila da postane master dizajna. Međutim, kada je rešila da upiše fakultet, došlo je do problema. Marijana je došla kod rektora „Megatrenda“ Miće Jovanovića, ali je u kabinetu zatekla njegovu verenicu Milicu Đorđević, koja ju je bukvalno oterala, piše "Alo".

- Gospođo draga, da li vi smatrate naš univerzitet neozbiljnom institucijom? Svi naši studenti imaju ista pravila, što podrazumeva da polažu prijemni ispit, da se njihove diplome proveravaju. Vama očito ova pravila nisu poznata jer u biste u protivnom išli regularnim putem, a ne preko profesora Jovanovića - rekla je Milica Marijani.

 

 

 

I sam vlasnik "Megatrenda" Mića Jovanović potvrdio je d aje došlo do incidenta:

- Ne bih ja tome pridavao veliki značaj. To su male ženske čarke koje njih dve imaju međusobno. Inače, što se tiče Marijane, ona može da upiše „Megatrend“ ukoliko ispuni sve zakonske uslove, a kako je upis za Fakultet za umetnost i dizajn u toku, možda uspe da se spremi i upiše - rekao je Mića za "Alo".

 


- Moram reći da sam uvek iznenađena proizvoljnim insinuacijama (?!). Meni je Univerzitet „Megatrend“ širom otvoren. Sa Mićinom verenicom nemam nikakav problem. Moje master studije počinju sledeće nedelje. Za vašu informaciju, fotografija, umetnost interrelacije, savremeno odevanje i dizajn tekstila su moji predmeti - rekla je Marijana.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

BABASERA said:

...
OVU KUR.CO JAHACICU TREBA IZBACITI IZ SVEGA.MAQ KOJA JE ONA KIKUSA.ONA JE KU.RAC NA BICIKLU.
21. 10. 2011

medi said:

...
mićo jel to faks za poslovnu pratnju sram te bilo mićko
19. 10. 2011

LADY GAGA said:

PA JA NE ZNAM..
MEGA...STA?
19. 10. 2011

Pex said:

...
U ovoj nasoj lepoj, polupanoj drzavi svaka budala moze da studira. A i faks joj je jaci, ubilo se. Boze, boze, za bolje i nismo.
16. 10. 2011

lola said:

...
sto pacenica ne upise skolu zabolje prostitutke jer ovcarka nezna ni da je ziva
16. 10. 2011

ete said:

...
ova zena je nacisto skrenula...ako misli da zadrzi imalo razuma neka potrazi psihijatra pod hitno
16. 10. 2011

zumbul said:

...
Sto mi je ova odvratna. Dovoljno je Megatrend ukopala N, Bekvalac, samo fali jos ova kurava. Pa ispade da Mica skuplja na faksu kurave.
16. 10. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop