nedelja, 08 april 2012 13:47

Pop pevačica Maja Nikolić demantovala da joj oduzimaju dete i da će njen sin Lazar pripasti ocu!

 

 

 

Ovih dana se mogla čuti priča kako Maja Nikolić gubi starateljstvo nad sinom Lazarom. Pop pevačica kaže da to nije istina i da dete ostaje da živi sa njom. Inače, Maja je išla u sud da da izjavu u sudskom procesu koji vodi protiv prvog, bivšeg supruga, crnogorskog muzičara Mirka Šćepanovića, koji već 15 godina ne daje alimentaciju za njenog drugog sina - Novaka.

 

 


- Molim vas, razumite me, nije mi do priče. Mnogo mi je teško. Zar mene, koja sama izdržavam svoje sinove, koje sam rodila i godinama brinem o njima neko da proglašava lošom majkom i da daje prognoze da ću ostati bez Lazara? Uznemirena sam, noćima plačem. Ne mogu da pričam o sudskom procesu koji još traje, ali moram da kažem da nije istina da mi oduzimaju sina. Duša me boli, srce mi krvari - izjavila je Maja za "Vesti".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

vojislav seselj said:

...
Molim urednike online tabloida" tracarenje "da konacno uvedu cenzuru na komentare, da pojedini pacijenti Lady Gaga i drugi ne bi imali platformu za lecenje svojih bolestina, mars u psihijatriju, kretenuso debela. Probaj sad svog vojvodu da pjuckas sa psovkite.
09. 04. 2012

vojislav seselj said:

...
Sta kenjas ti Lady Gagurino da dolazim u srrbiju, moraces na lecenje umesto mene, tebi je mnogo to potrebnije, zeno u glavu bolesna!
09. 04. 2012

dzordz-i-no said:

...
OVDE AKO GA NE IZLECE NIGDE NECE...SPREMICE JADRANKA PARE ,KANDIDOVALA SE...MAJO ,DRZ SE TO SI TI RODILA I NOSILA DEVET MESECI..DECA SU TI SLATKA A MUZEVI SU TI GOLA g***a..NISI BAS UMELA DA BUDES KUCKA ALI VOLIS SVOJU DECU...I KO TI IH ODUZME CRKO DABOGDA.....
09. 04. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop