nedelja, 24 oktobar 2010 19:03

Posle teške saobraćajne nesreće u Bosni preminuo Abid Jahić!

 

 

 

 

 

Abid Jahić (80), otac najveće folk zvezde na prostoru bivše Jugoslavije Fahrete Živojinović poznatije kao Lepa Brena, preminuo je od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila pre dve nedelje u Brčkom, saznaje Press.Abida Jahića je pre dve nedelje udario autobus u saobraćajnoj nesreći, posle čega je primljen u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gde je jedno vreme zadržan u bolnici i ubrzo pušten na kućno lečenje.

 

 

 

Iako je bio u dubokoj starosti, Abid Jahić je izgledao vitalno i vodio je zdrav život. Često je putovao sa svojom suprugom, a bili su i redovni posetioci Beograda, u kom su boravili kod svoje ćerke i zeta Slobodana Bobe Živojinovića.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (21)add comment
 1 2 3 > 

caca said:

...
Moje saucesce Breni, a novinari bi malo mogli i da ostave neke stvari iz privatnog zivota javnih licnosti na miru.Ona je ljudsko bice ko i svi mi i ima pravo da sahrani oca na miru. Kao i svi mi.Ne mora bas sve da se objavi
24. 05. 2011

Nermin77 said:

Svasta....
Citao sam da je ocu na mezar "proucila". A pitam se sta je proucila ? Sigurno ne Fatihu, Fahreta je sad "Jelena", onda nadam se da nije recitovala Ocenas ?
29. 11. 2010

Almedina said:

...
Poznato je da je Abid bio izdajica svog naroda...Izdavao je bosanske muslimane komunistima...Bio spiun....Takav otac, takva i kcerka....
Nek mu Bog sudi
09. 11. 2010

a_keeeeee. said:

Rahmet mu duši.
Neka je rahmet duši našeg Abidage,a svi mi imamo u kućama Brena .Nije Abid kriv štoje prešla na drugu vjeru.
31. 10. 2010

schaci said:

moje saucesce
iskreno mi je zao ,ali svi cemo jednog dana u zemlju i pred allaha
27. 10. 2010

schaci said:

moje saucesce
nije brena kriva sto je rat bio,nije brena kriva sto su ljudi razlicitih nacija ginuli,nije brena kriva sto ima svoju porodicu koju voli,i nije brena kriva sto je narod voli.ovo pise jedna muslimanka.
27. 10. 2010

slo said:

...
besum sagosum
25. 10. 2010

sumja said:

...
Toliko o lekarskoj etici
------------
Moj otac je isto umro zaslugom lekara. Posle pada nisu mu snimili glavu iako mu je krvarila. Hematomi su mu "došli glave", a lekari ga ubili.
--------
BRENA BI KAO UTICAJNA ŽENA TREBALA DA ISTERA ISTINU NA VIDELO, DA STANE U IME SVOG OCA I NAS NEJAKIH U BORBU PROTIV NESAVESNIH LEKARA.
-----
Moje saučešće
25. 10. 2010

meša said:

...
breno-četnikušo,ocu nek je laka zemlja a ti i tvoj bobo jedite hovna i mažite se po glavi.nisu bosanci zaboravili kome si ti po rovovima davala podršku,mislila si da bosne neće više biti,biće breno biti samo ti više nikad nećeš biti čovijek ni jednom bošnjaku
25. 10. 2010

Svedcka said:

...
Breno!
Primi moje saucesce, neka ga Bog uzme u svoje narucje i neka mu je laka zemlja.
25. 10. 2010
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop